«Ο κύκλος μου έχει κλείσει»

Ο Αντρέας Σοφοκλέους τόνισε ότι η διοίκηση τελεί υπό παραίτηση μέχρι να βρεθεί διάδοχος κατάσταση.

Υπό παραίτηση τελεί η διοίκηση Αντρέα Σοφοκλέους μέχρι να βρεθεί η διάδοχος κατάσταση. Αυτό τόνισε στη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΕΛ ο πρόεδρος του λεμεσιανού σωματείου επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημέρων. Τόνισε επίσης ο κ. Σοφοκλέους ότι αν δεν βρεθούν άτομα για να αναλάβουν τη διοίκηση του σωματείου, θα συνεχίσει η παρούσα διοίκηση με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό για τη νέα

περίοδο. «Τo payroll πρέπει να είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΑΕΛ. Άφησε να εννοηθεί ότι περιμένει οι 500.000 να μαζευτούν από τον κόσμο με διαρκείας και άλλες εισφορές. Το θέμα εξεύρεσης νέας διοίκησης πιθανότατα να απασχολήσει νέα συνέλευση που θα συγκληθεί μέσα σε 15 ημέρες.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ένα μέλος της ΑΕΛ, ο Αντρέας Καμιναρίδης, πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα.

Απολογισμός 7ετίας
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ έκανε απολογισμό της 7ετούς παρουσίας του στον προεδρικό θώκο, τονίζοντας ότι έκλεισε ο κύκλος του και πρέπει να βρεθεί η διάδοχος κατάσταση. Απολογήθηκε στους φίλους της ΑΕΛ για το ότι επί των ημερών του η ΑΕΛ κατέκτησε μόνο ένα πρωτάθλημα λέγοντας για πέρυσι ότι: «Το περυσινό πρωτάθλημα δεν θα χανόταν αν δεν το χαρίζαμε εμείς». Παράλληλα, ζήτησε συγνώμη που η ΑΕΛ πήρε μόνο ένα πρωτάθλημα όσο καιρό βρισκόταν στην προεδρία, ενώ τόνισε ότι οικονομικά οι «κίτρινοι» είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πολλά άλλα σωματεία. Όπως ήταν λογικό, ο κ. Σοφοκλέους στην αρχική του αναφορά τόνισε ότι σε αυτά τα 7 χρόνια έγιναν και λάθη.

Ο πρόεδρος του ομίλου παλαιμάχων της ΑΕΛ, Χρήστος Δαμιανού, ήταν ένας εξ αυτών που πήραν τον λόγο και τόνισε ότι ο Αντρέας Σοφοκλέους πρέπει να παραμείνει στην προεδρία. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥ.ΦΙ ΑΕΛ, Φύτος Παναγή, ανέφερε ότι η ΑΕΛ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα: «Που ήμασταν όταν έκλεισε το μπάσκετ; Ζητήσαμε εισφορές για τα υπόλοιπα αθλήματα και δεν μαζέψαμε τίποτα». Ο πρόεδρος των οργανωμένων αναγνώρισε και τα καλά αλλά και τα κακά της θητείας Σοφοκλέους. Ο Αντρέας Σοφοκλέους δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο γηπεδικό και στις χθεσινές εξελίξεις με τη σύσκεψη στο προεδρικό τονίζοντας ότι: «σήμερα (σ.σ. χθες) μπήκε ο θεμέλιος λίθος για το γήπεδο και θα γίνει πραγματικότητα. Σε 2-2.5 χρόνια η Λεμεσός θα περηφανεύεται για το γήπεδό της».

Στο χέρι του Χριστοφόρου
Για το θέμα του προπονητή, Χριστάκη Χριστοφόρου, ο κ. Σοφοκλέους τόνισε ότι είναι στο χέρι του προπονητή αν θέλει να συνεχίσει ή όχι, είτε με την παρούσα υπό παραίτηση διοίκηση με τον χαμηλό προϋπολογισμό, είτε με μια νέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα