Ανόρθωση: Έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα

Ανήσυχη ηρεμία επικρατεί στην Ανόρθωση σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον Ίσμαελ Γκονσάλβες και την επιθυμία του να μην επιστρέψει στην Κύπρο και στην «Κυρία», με την οποία έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Η διοίκηση της Ανόρθωσης είναι κατοχυρωμένη από όλες τις πλευρές, όμως δεν προτίθεται να μετατρέψει την υπόθεση Γκονσάλβες σε σίριαλ του καλοκαιριού.

Τις τελευταίες ημέρες επαφή μεταξύ των δυο πλευρών δεν υπάρχει, με τη διοίκηση Πουλλαΐδη να προτιμά την τακτική αυτή θέλοντας να αφήσει τον

ποδοσφαιριστή να ηρεμήσει, σκεπτόμενος όλα τα ενδεχόμενα. Οι επαφές θα αρχίσουν εκ νέου τη Δευτέρα, με τη διοίκηση να διαβεβαιώνει ότι τα όποια προσωπικά προβλήματά του μπορεί να τα λύσει στην Κύπρο.

Η διοίκηση θα τον αναμένει την 1η Ιουλίου στην Κύπρο για την έναρξη της προετοιμασίας. Αν ο Γκονσάλβες δεν επιστρέψει τότε η υπόθεση θα πάρει τη νομική οδό. Αναγκαστική κίνηση από πλευράς διοίκησης αφού η επιθυμία είναι ο ποδοσφαιριστής να ενσωματωθεί με την ομάδα. Όμως άλλη επιλογή από το να διαφυλάξει τα συμφέροντά της δεν υπάρχει.

Το θέμα Γκονσάλβες απασχολεί και τον Αντρέ Πάους. Αυτό γιατί το βασικότερο κομμάτι του προγραμματισμού, που ήταν η απόκτηση επιθετικού, λύθηκε με την απόκτηση Γκονσάλβες. Ωστόσο, ο Ολλανδός προπονητής βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού έτσι ώστε να έχει έτοιμη λύση σε περίπτωση νέων αρνητικών εξελίξεων στο θέμα Γκονσάλβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα