Ο Κ. Δημητρίου για προγραμματισμό και προετοιμασία (Ηχητικό)

Για τα θέματα προγραμματισμού αλλά και την καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαρνακιώτικης ομάδας Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Για τις ανανεώσεις των συμβολαίων είπε: «Έχουμε ανοικτά μέτωπα, πολλές εκκρεμότητες και αυτή την βδομάδα θα έχουμε τις ανακοινώσεις όσον αφορά τις παραμονές και τις αποχωρήσεις. Έγινε αρχή με τον Καταλά και οι φίλοι της ομάδας να αναμένουν τα υπόλοιπα».

Για τις επόμενες ανακοινώσεις δήλωσε: «Θα περιμένει ο κόσμος τις επίσημες ανακοινώσεις. Δεν θα επιβεβαιώσουμε κανένα δημοσίευμα. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων. Σχεδόν όλοι οι παίκτες αναχώρησαν για τις πατρίδες τους και θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει με τις υπόλοιπες εκκρεμότητες».

Όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας απάντησε: «Την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό για την έναρξη της προετοιμασίας. Αναμένουμε τον Τελικό Κυπέλλου για να δούμε σε πιο προκριματικό θα παίξουμε και ανάλογα θα παίξουμε».

Τέλος αναφέρθηκε και στις επόμενες κινήσεις τονίζοντας: «Τα χειρίζεται εν λευκώ τις κινήσεις του προγραμματισμού ο κ. Ρόκας και θα φανεί αρχές του μήνα εάν θα είμαστε σε θέση να έχουμε όλους τους νέους παίκτες μας στην διάθεση μας ή θα πάρει παράταση για λίγο πιο μετά. Εξαρτάται αποκλειστικά από τον Τεχνικό μας Διευθυντή».

Keywords
Τυχαία Θέματα