Ο Γκονσάλβες για το “party animal”

Σε διάφορες ερωτήσεις των δημοσιογράφων απάντησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Ισμαέλ Γκονσάλβες για τη ζωή του και τη νέα του καριέρα στη Χάρτς.

«Τώρα είμαι διαφορετικός. Όταν αγωνιζόμουν στη Σαιντ Μίρεν ήμουν νεαρός. Δεν με ενδιέφερε πώς θα ζούσα την ζωή μου. Απλά έπαιζα ποδόσφαιρο και έφευγα».

«Τώρα έχω οικογένεια και παιδί και η ζωή είναι διαφορετική για εμένα. Τώρα απλά είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα είμαι έτοιμος για τη νέα

πρόκληση».

«Πρώτα δεν σκεφτόμουν τις αποφάσεις που έπαιρνα. Τώρα είναι διαφορετικά. Σκέφτομαι την οικογένεια μου και το παιδί. Πήρα τη σωστή απόφαση».

«Όταν γνώρισα τη Λούσια και ήρθε το παιδί μου ο Σαντιάγκο, άρχισα και σκεφτόμουν πως θα πρέπει να σταματήσω να κάνω τρελά πράγματα και να σκέφτομαι πλέον σαν άντρας και όχι ως αγόρι».

«Τώρα είναι η στιγμή που σκέφτεσαι τώρα ή ποτέ. Έχεις ταλέντο, μπορεί να είσαι φανταστικός και να έχεις τα πάντα, αλλά αν δεν έχεις το κεφάλι σου στον σωστό τόπο, δεν θα πετύχεις τίποτα».

«Αρκετός κόσμος μου είπε να σταματήσω αυτό που κάνω, να φανώ έξυπνος και να σκεφτώ τη ζωή. Ποτέ δεν άκουσα. Όμως μια μέρα είπα ότι θα πρέπει να σταματήσω και να αρχίσω να δουλεύω».

Keywords
Τυχαία Θέματα