Ο απολογισμός του Πάμπου για την προετοιμασία (video)

Ο Πάμπος Χριστοδούλου μίλησε στην επίσημη σελίδα της Ομόνοιας για το πως εξελίχθηκε η προετοιμασία των πρασίνων στην Πολωνία.

Για την προετοιμασία δήλωσε:

"Έχει τελειώσει η προετοιμασία. Το πρώτο ήταν στις Πλάτρες και το δεύτερο στην Πολωνία. 23 μέρες πραγματικά σκληρής δουλειάς γιατί ήρθαν αρκετά παιδιά και χρειάζεται χρόνος. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά του τιμ. Όλοι έχουν δείξει επαγγελματισμό και αυτό είναι το μυστικό όπλο της φετινής Ομόνοιας. Είμαι περήφανος που είναι όλοι στην ομάδα. Έχετε δει ότι

και οι δηλώσεις των παικτών, έχει γίνει πολύ δυνατή προετοιμασία. Έχουμε βάλει στόχους στο δέσιμο και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο".

"Ο κόσμος να ξέρει ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα με παίκτες που θα σέβονται την Ομόνοια. Όλα τα παιδιά έχουν βγάλει ένα απίστευτο πάθος. Θα γίνονται μάχες το ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στην ενδεκάδα"

"Δεν παίζει ρόλο αν χάναμε ή αν κερδίζαμε στα φιλικά. Έχουν βγει αρκετά πράγματα. Όλοι μαζί δουλέψαμε απίστευτα. Έχει γίνει μια αξιόλογη δουλειά και φεύγουμε από δω χωρίς κανένα τραυματισμό μετά από πολύ δύσκολες προπονήσεις. Τα συμπεράσματα που έχω βγάλει είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουνε βγει θετικά πράγματα γιατί πάω ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά. Έχουμε εφαρμόσει 3-4 συστήματα για να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Για μένα η σταθερότητα και η συνέχεια είναι που μετράει. Η ομάδα πρέπει να ετοιμαστεί για να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο 1005 στην πρεμιέρα".

Ο κόσμος της Ομόνοιας τι να περιμένει: «Ο κόσμος τις Ομόνοιας είναι διψασμένος. Για εμένα ο κόσμος της Ομόνοιας είναι διψασμένος για να βλέπει παίκτες που ματώνουν για την φανέλα. Το μιλάμε καθημερινά με τα παιδιά. Κάθε ποδοσφαιριστής καινούργιος πριν από την ανάλυση της προπόνησης το πρώτο πράγμα που μπαίνει είναι ο κόσμος από τις Πλάτρες και γενικά από τον κόσμο της Ομόνοιας. Οι παίκτες είναι τρελαμένοι από τον κόσμο. Να περιμένει ο κόσμος μια καινούργια Ομόνοια. Μια οργανωμένη Ομόνοια. Η Ομόνοια είναι πάνω από όλα. Δεν χωράνε άτομα σε μια ομάδα. Αυτό το έχετε καταλάβει. Το ομαδικό πνεύμα είναι πάνω από όλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο. Το μήνυμα είναι να κάνει υπομονή. Το λέω αρκετό. Αυτό που μετρά είναι το που θα καταλήξει η ομάδα. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Ο κόσμος είμαι σίγουρος ότι θα είναι εκεί στο φιλικό με τον Ολυμπιακό και να δώσει στους παίκτες το μήνυμα τι πάει να πει Ομόνοια».

class="inline_iframe"

Keywords
Τυχαία Θέματα