Φινκ: "Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου"

Δηλώσεις του τεχνικού της Αούστρια Βιέννης Τόρστεν Φινκ φιλοξενούνται στην επίσημη σελίδα της Αυστριακής ομάδας. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Δηλώσεις έκανε επίσης και ο μέσος της Αύστρια Ραφάελ Χόλζχάουσερ.

Ο Τόρστεν Φινκ μιλώντας από την πλευρά του τόνισε για τον αγώνα: «Θέλουμε να προχωρήσουμε στα πλέι-οφ της διοργάνωσης και μετά να μπούμε στη φάση των ομίλων. Αυτός είναι

ο μεγάλος μας στόχος. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι αφού είναι μια ευκαιρία να κερδίσουμε και να γεμίσει η ομάδα με αυτοπεποίθηση ενόψει του ντέρμπι της Βιέννης. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου και ξέρω ότι δεν ξέχασαν το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα εντός έδρας που ήταν 0-0 δεν είναι άσχημο και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ΑΕΛ πρέπει να κάνει το παιχνίδι, εμείς μπορούμε να περιμένουμε για τις ευκαιρίες μας. Πρέπει να βρούμε τον σωστό τρόπο στην αντεπίθεση και την κατοχή της μπάλας».

Από την πλευρά του ο μέσος της ομάδας Ραφάελ Χόλζχάουσερ δήλωσε: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Είναι μια νέα σεζόν και όλα ξεκίνησαν από το μηδέν, αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε εμάς. Είμαστε τώρα πλήρως συγκεντρωμένοι στη δική μας απόδοση. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα