Αρχηγός Αμπερντίν: "Πρέπει να τους αναστατώσουμε..."

Ο αρχηγός της Αμπερτίν Graeme Shinnie τοποθετείται με σημερινές του δηλώσεις eveningexpress.co.uk για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με τον Απόλλωνα στην ΑΕΚ Αρένα, με τις πρώτες του δηλώσεις να είναι για τις καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν αλλά και την καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Απόλλωνα στην ΑΕΚ Αρένα.

"Παίξαμε σε καυτές ατμόσφαιρες όπως με την Ριέκα το 2015 αλλά και με τη Σιρόκι. Ξέρουμε τι σημαίνουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τι πρέπει

να κάνουμε στην Κύπρο. Πάντα στα παιχνίδια της Ευρώπης είναι δύσκολο όταν φεύγεις εκτός και μακριά από την έδρα σου, ανεξάρτητα από το σε ποια χώρα πας. Έχω εμπειρία από τότε που ήρθα στην Αμπερτίν, αν παίξουμε όπως παίξαμε στον τελευταίο γύρο στη Βοσνία τότε θα έχουμε μεγάλη ευκαιρία για να περάσουμε. Ο Απόλλωνας θα θέλει να έχει την κατοχή μπάλας, εναπόκειται σε εμάς να τους αναστατώσουμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Είναι σημαντικό να είμαστε σταθεροί, να υπερασπιστούμε το προβάδισμα μας και με την ποιότητα μας να προκαλέσουμε προβλήματα και να κερδίσουμε εμείς στο τέλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα