"Την Ομόνοια που θέλει να βλέπει ο κόσμος..." (ηχητικό)

Για τη δουλειά στην Πολωνία, το φιλικό του Σαββάτου επί κυπριακού εδάφους και για το κεφάλαιο Τζαίλσον Αραούχο, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, λίγο πριν η ομάδα αναχώρηση από την Οπαλένιτσα για την επιστροφή τους στην Κύπρο.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για τη δουλειά που έχει γίνει σε όλα τα επίπεδα. Όλοι έχουν δουλέψει με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, έχουν μπει οι βάσεις

για μία δυνατή και ανταγωνιστική Ομόνοια. Η τεχνική ηγεσία με ικανοποίηση βλέπει ότι, τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολύ μεγάλα. Η ομάδα άρχισε να δένεται και εκτός γηπέδου, υπάρχει χημεία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό που βγάλαμε την προετοιμασία σε Κύπρο και Πολωνία χωρίς τραυματισμούς. Με χαρά διαπιστώνουμε ότι οι παίκτες έχουν καταλάβει που ήρθαν και τις απαιτήσεις. Όλα όσα έχουν μάθει τους έχουν δώσει επιπλέον κίνητρο για να δουλέψουν. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να χτίσουμε στις βάσεις και να δημιουργήσουμε την Ομόνοια που θέλει να βλέπει ο κόσμος. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα σταδιακά θα γίνεται καλύτερη. Προσπαθήσαμε μέσα από τη δουλειά μας να γίνεται ανάλυση των δεδομένων με τη βοήθεια της τεχνολογίας και την επιστήμης. Με αυτή τη φιλοσοφία προσεγγίσαμε και τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν αργοπορημένα στην ομάδα. Με αυτή τη λογική δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Για το φιλικό του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό: Το φιλικό θα είναι η πρώτη γνωριμία των ποδοσφαιριστών με τον κόσμο σε συνθήκες αγώνα. Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του φιλικού και οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να προσδοκούμε σε μεγάλη προσέλευση. Θα υπάρχει συνεργείο διάθεσης των διαρκείας.

Για τον Αραούχο: Με την Γκρέμιο προέκυψε συμφωνία για δανεισμό του παίκτη και με αυτό τον τρόπο κλείνει το κεφάλαιο Τζαίλσον. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται Κύπρο για υπογραφές συμβολαίου. Την Πέμπτη αναμένεται να προπονηθεί.

"Εκκρεμεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, βρισκόμαστε σε καλό σημείο, είμαστε σε επικοινωνία για αρκετό καιρό. Όσο η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή θα πρέπει να είσαι έτοιμος για οτιδήποτε προκύψει".

Keywords
Τυχαία Θέματα