«Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει να φοβηθεί κάτι, αλλά…» (ηχητικό)

Ο πρώην αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Δημήτρης Δασκαλάκης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το αποψινό παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων κόντρα στην Αστάνα. Ο Δασκαλάκης τόνισε ότι είναι ύπουλο αποτέλεσμα και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δώσει περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι του. Επίσης ανέφερε οτι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει να φοβηθεί κάτι αλλά θα είναι ενα ύπουλο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:
"Κάθε χρονιά είναι διαφορετική ειδικά για τους παίκτες. Η δίψα όχι μόνο υπάρχει αλλά μεγαλώνει.
Από την στιγμή που σου δίνει

το κίνητρο η ΟΥΕΦΑ με τα λεφτά είναι και το οικονομικό στη μέση και είναι ένας βασικός παράγοντας.
Είναι ένα ύπουλο αποτέλεσμα. Αν ο ΑΠΟΕΛ ήταν σε καλύτερη κατάσταση δεν υπήρχε αμφιβολία. Δεν έχει σταθεροποιηθεί η ομάδα και είναι κάτι που παίζει τον ρόλο του. Φέτος άλλαξε πολύ η ομάδα και ο ΑΠΟΕΛ δεν έφτασε στην απόδοση που θέλει. Δεν είναι τόσο ελκυστικό όμως το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα.
Παίζει μεγάλο ρόλο και η ψυχολογία. Η μετεγγραφή αυτή (Καβενάγκι) θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο και στο ψυχολογικό κομμάτι.
Όντως παίζει ρόλο ο κόσμος σε τέτοια παιχνίδια. Και στην αρχή του παιχνιδιού και είναι σημαντικό να ξεκινήσεις με ένα γκολ. Ακόμα και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλεις παίζει ρόλο και η αντίδραση του κόσμου.
Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσεις και αυτός με την σειρά του. Αν δεν σκοράρει δεν θα προκριθεί και ο ΑΠΟΕΛ θα βάλει πίεση στην Αστάνα.
Θεωρώ ότι είναι μια ομάδα καλή τακτικά. Εκτός από 2-3 παίκτες που είναι επικίνδυνοι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Πρέπει να δώσει περισσότερη ενέργεια.
Αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Όλα εξαρτώνται από το ξεκίνημα του παιχνιδιού"

Keywords
Τυχαία Θέματα