Ο Mark Ronson συνεργάζεται με την Lexus

Η Lexus ανακοίνωσε τη δημιουργική της συνεργασία με τον πολυβραβευμένο μουσικό παραγωγό Mark Ronson για το λανσάρισμα του νέου LC. Το μοντέλο LC είναι ένα εμβληματικό coupe αυτοκίνητο που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη Lexus μέσα από τη καμπάνια «Make Your Mark».

Η συνεργασία με τον Mark Ronson αποτελεί συνέχεια της φιλοδοξίας της Lexus

να δημιουργεί απίστευτες εμπειρίες μέσα από τη μουσική, την τέχνη και την τεχνολογία. Το ίδιο έκανε και με την καμπάνια «The Life RX» με τον Jude Law το 2015, δίνοντας τότε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να βιώσουν μια θεατρική εμπειρία και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές της δικής τους ταινίας.

Για τους επόμενους 6 μήνες, η καμπάνια «Make Your Mark» θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει απίθανες εμπειρίες.

Σχετικά με την καμπάνια, ο Mark Ronson δήλωσε: «Πάντα μου άρεσε να δουλεύω με συνεργάτες που είναι καινοτόμοι και μοναδικοί, μέσα και έξω από το στούντιο. Όταν με προσέγγισαν από τη Lexus και μου είπαν για την ιδέα, και αφού είδα το νέο LC, ένιωσα κάτι πρωτόγνωρο και συναρπαστικό. Κατευθείαν βυθίστηκα στην ιδέα να χρησιμοποιήσω τη μουσική για να εμπνεύσω το κοινό και να δημιουργήσω μια μοναδική εμπειρία γύρω από το εκπληκτικό αυτό δημιούργημα.»

Ο σχεδιασμός του LC coupe παραμένει σε τεράστιο βαθμό πανομοιότυπος με αυτόν του LF-LC concept αυτοκινήτου, ανακηρύσσοντας και τα δύο αυτοκίνητα νικητές του βραβείου «Eyes On Design». Το νέο LC αποδεικνύει ότι η σχεδιαστική κουλτούρα της Lexus εξελίσσεται διαρκώς και προωθεί τη συνεργασία μεταξύ της σχεδιαστικής ομάδας και των μηχανικών, για να δημιουργήσουν ένα πραγματικά εκπληκτικό αυτοκίνητο που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Με αφορμή τη συνεργασία της Lexus με τον Mark Ronson, ο Alain Uyttenhoven, Επικεφαλής της Lexus Europe, δήλωσε: «Ο Mark Ronson είναι ένα σύμβολο, ένας μουσικός παραγωγός που βρίσκεται πίσω από κορυφαίες επιτυχίες της δεκαετίας και δε θα μπορούσαμε να είχαμε επιλέξει κάποιον καλύτερο για την καμπάνια «Make Your Mark». Το νέο Lexus LC συμβολίζει το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου για τη Lexus, προάγοντας ευρύτερες συνέργειες μεταξύ των σχεδιαστών και των μηχανικών. Με ποιον καλύτερο από τον Mark θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε; Είναι ένας άνθρωπος που έχει συμβάλει σημαντικά στον κόσμο της μουσικής μέσα από εκπληκτικές εμφανίσεις και συνεργασίες».

Για να μάθετε περισσότερα και να μείνετε ενήμεροι σχετικά με την εκστρατεία Make Your Mark, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Lexus στο www.lexus.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα