«Αποσύραμε το ενδιαφέρον μετά την τροπή που πήρε το θέμα»

Για την αυριανή κλήρωση, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τον Αλέσιο Ντα Κρούζ, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας. Η Ανόρθωση απέσυρε το ενδιαφέρον για τον 20χρονο Ολλανδό, μετά την τροπή που πήρε το θέμα.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
«Είναι αρκετός ο κόσμος που περιμένει να δει τον αντίπαλο. Όποιος και αν είναι αυτός όμως, προηγείται το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Τα τελευταία τρία παιχνίδια

δείξαμε ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, συνδυάζοντας τις εμφανίσεις με νίκη. Θέλουμε να υπάρξει συνέχεια στην αγωνιστική βελτίωση
Ο Λέβι είναι ένας προπονητής που δεν του αρέσει να χάνει ούτε σε δίτερμα. Η κάθε νίκη βοηθά στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού βαθμολογικά δεν μπορούμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από το πρωτάθλημα.
Όταν έρθει το παιχνίδι κυπέλλου, οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση».

Για τον Αλέσιο Ντα Κρούζ:
«Είναι ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στην Ανόρθωση. Μετά την τροπή που πήρε το θέμα, αποφασίσαμε ότι αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για τον παίκτη. Έχουμε προτίμηση να αποκτηθούν έμπειροι και έτοιμοι ποδοσφαιριστές. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο ούτε για μεταγραφή ούτε για αποχώρηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα