Κώστας Βασιλείου: «Ο κάθ’ ένας να φτιάξει τα του οίκου του»

Στο Ράδιο Πρώτο ήταν φιλοξενούμενος ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΚ Κώστας Βασιλείου ο οποίος απάντησε στα όσα του καταλογίζει ο ΑΠΟΕΛ μετά τον 4ο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα όσα καταλογίζει ο ΑΠΟΕΛ στην Επιτροπή Διαιτησίας δήλωσε: «Δεν θα απαντήσω στο ΑΠΟΕΛ,

απλά θα πω κάποια πράγματα για τον τρόπο που έγιναν οι ορισμοί. Θέλω να δώσω μόνον απαντήσεις στον κόσμο για τον τρόπο που γίνονται οι ορισμοί» ήταν η αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε: «Είναι μια απόφαση που πήρε η ΚΟΚ από πέρσι για ορισμό 2 ξένων διαιτητών. Εμείς εφαρμόσαμε τον κανονισμό. Είναι διαιτητές ψηλού επιπέδου με παραστάσεις από Ευρωπαϊκούς αγώνες. Δεν έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε εμείς ποιοι θα έρθουν. Τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα τους πληροφορήθηκα η ώρα 5 και 40 χθες. Για πιο ορισμό με κατηγορούν; Είχα μπροστά μου 2 επιλογές από την Κύπρο και επέλεξα τον ένα εξ αυτών».

Στην συνέχεια τόνισε: «Εάν μου απαντήσουν οι κροτίδες που έπαιξαν πριν την έναρξη του αγώνα που ευθύνεται η διαιτησία; Ο κάθε ένας θα πρέπει να φτιάξει τα του οίκου τους, και δεν είναι μομφή προς κανένα Σωματείο».

Παράλληλα αναφέρθηκε από ποιες χώρες έρχονται οι ξένοι διαιτητές: «Την Ελλάδα, το Ισραήλ και την Ρουμανία. Στόχος είναι να γίνει μια σύσκεψη από τα δύο Σωματεία που θα είναι στον τελικό για να αποφασιστεί από ποια χώρα θα έρχονται οι διαιτητές. Αύριο θα γίνει η σύσκεψη για να αποφασίσουμε».

Για το γεγονός ότι ορίστηκαν Κύπριοι στον τελικό του κυπέλλου απάντησε: «Είχα αυτή την άποψη γιατί οι διαιτητές είχαν καλή πορεία στο πρωτάθλημα και έπρεπε να τους ανταμείψουμε. Πρέπει να στηρίξουμε τους δικούς μας διαιτητές. Έχουμε κερδίσει 4 κάρτες για υποψήφιους διεθνείς διαιτητές, για να πάνε σε καμπ και αν θα ικανοποιήσουν θα χρηστούν διεθνείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα