Νίκη με πρωταγωνιστή τον Μαρσιάλ (βιντεο)

Με πρωταγωνιστές τον Άντονι Μαρσιάλ που πέτυχε δύο γκολ και τον Νταβίντ Ντε Χέα που πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-2 της Σαουθάμπτον εκτός έδρας. Ο Μάτα το τρίτο γκολ για την ομάδα του Φαν Χάαλ. Δύο τέρματα από τον Πελέ που όμως δεν έφταναν για τους γηπεδούχους.

Για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ βρέθηκε ο Άντονι Μαρσιάλ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Οι

γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά και κατάφεραν να απειλήσουν στο 10ο λεπτό με το σουτ του Τάντιτς να περνάει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα όμως άνοιξαν το σκορ με τον Γκρατσιάνο Πελέ να παίρνει το ριμπαόυντ έπεια από πλασέ του Μανέ κι απόκρουση του Ντε Χέα.

Η Γιουνάιτεντ άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το 25'. Χάρη όμως στο ταλέντο των παικτών και στον... βοηθό που δεν είδε ότι ο Μάτα ήταν σε θέση οφ-σάιντ, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 34'. Ο Ισπανός έκανε την ασίστ στον Μαρσιάλ, ο Γάλλος γύρισε ωραία το κορμί του και με σουτ εντός περιοχής έγραψε το 1-1.

Με την έναρξη της επανάληψης, το φονικό ένστικτο του Μαρσιάλ μίλησε και πάλι. Ο νεαρός φορ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με άψογο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Σαουθάμπτον προσπάθησε να απαντήσει άμεσα. Ο Φόντε έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 59', αναγκάζοντας τον Νταβίντ Ντε Χέα να κάνει μια σπουδαία απόκρουση, προκειμένου να κρατήσει το 1-2.

Στο 68' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Χουάν Μάτα. Η φάση ξεκίνησε από τον Μέμφις Ντεπάι που χόρεψε την άμυνα της Σαουθάμπτον, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Ο Μάτα όμως που βρέθηκε στην περιοχή, την έστειλε στα δίχτυα για το 1-3.

Η μαχητική Σαουθάμπτον ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. Στο 86ο λεπτό ξανά από σέντρα του Μανέ, ο Πελέ με κεφαλιά μείωσε σε 3-2.

Στο φινάλε η κλάση του Νταβίντ Ντε Χέα μίλησε. Ο Ισπανός πορτιέρο αρνήθηκε τρεις φορές το γκολ στη Σαουθάμπτον πραγματοποιώντας τρομερές αποκρούσεις. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε, με τη Γιουνάιτεντ να παίρνει ένα πολύτιμο τρίποντο που τον ανεβάζει στη δεύτερη θέση της Premier League.

Οι συνθέσεις:

Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταρμιάν (46' Βαλένσια), Σμόλινγκ, Ρόχο (69' ΜακΝέαρ), Μπλιντ, Σναϊντερλέν, Κάρικ (60' Σβαϊνστάιγκερ), Μάτα, Μέμφις, Ρούνεϊ, Μαρσιάλ

Σαουθάμπτον: Στεκέλενμπουργκ, Γιοσίντα, Φοντέ, Μανέ Τάντιτς, Γουανιάμα, Ρομέου (56' Ντέιβις), Βαρντ-Πράουζ (76' Λονγκ), Βαν Ντάικ, Τάργκετ (46' Μαρτίνα), Πελέ

FT - VIDEO (Premier League): Southampton FC 2-3 Manchester UnitedAll Goals &Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, September 20, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα