ΑΠΟΕΛ: Νέα νίκη για Σάλκε

Ο Ραλφ Φέρμαν έκανε εκπληκτική εμφάνιση, η Στουτγκάρδη έχασε μία ντουζίνα ευκαιρίες και η Σάλκε το εκμεταλλεύτηκε, για να φύγει με νίκη 1-0!

Πράγματα και θαύματα στη Στουτγκάρδη, όπου οι παίκτες του Τσόρνιγκερ έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, έπεσαν πάνω σε ένα εκπληκτικό Φέρμαν και τελικά γνώρισαν την 5η ήττα στη σειρά από τη Σάλκε, που με γκολ του Σανέ επιβλήθηκε με 1-0!

Μία από τα ίδια για τους Σουηβούς,

που ήταν πολύ επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο. Ο Βέρνερ απείλησε πρώτος σε δύο περιπτώσεις (8’, 17’), ενώ στο 17’ ο Μπάουμγκαρτλ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από εξαιρετική θέση. Στο 20’ οι μπλε έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία, όταν ο Τιτόν έβγαλε δύσκολα την κεφαλιά του Μάτιπ από κοντά, ενώ στο 27’ ήταν η σειρά του Γκίντσεκ να χάσει τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Γκέντνερ (28’) και Γκίντσεκ (29’) συνέχισαν την πολιορκία, όμως ο Φέρμαν ήταν ανίκητος. Ο Μάιερ βρέθηκε σε καλή θέση στο 30’, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο, ενώ στο 33’ το φάουλ του Μαξίμ πέρασε λίγο άουτ. Ο ρυθμός ήταν τρελός, με τον Σανέ (39’) να απειλεί και τον Φέρμαν να κάνει νέα μεγάλη απόκρουση στο 41’ στην προσπάθεια του Γκέντνερ.

Τα πράγματα ήταν διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Το μοναδικό γκολ ήρθε στο 53’, όταν ο Σανέ πήρε την μπάλα από τον Μάιερ, άδειασε πολύ εύκολα τον Κλάιν και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1! Οι γηπεδούχοι άργησαν να συνέλθουν από το σοκ, όμως μετά το 70’ πίεσαν και πάλι. Μόνο και μόνο για να πέσουν πάνω στον εκπληκτικό τερματοφύλακα της Σάλκε. Ο Φέρμαν έβγαλε τα σουτ ων Βέρνερ (70’) και Κλάιν (71’), ενώ νίκησε τον Γκίντσεκ στο τετ α τετ (75’)! Ο Τούπο-Μότινγκ (73’) έχασε τη μοναδική ευκαιρία των μπλε, ενώ ούτε ο Χάρνικ από κοντά (83’) δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα