Νέο θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 38χρονη μητέρα

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 38χρονη μητέρα, την Στυλιάνα Γεωργίου, σημειώθηκε χθες στη λεωφόρο Τσερίου στο Στρόβολο. Η 38χρονη παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος, ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο με το γιό της.

Εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι γύρω στις πέντε και μισή χθες το απόγευμα στη λεωφόρο Τσερίου, 73χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τη μητέρα και τον γιο της, εξίμισι ετών, την ώρα που προσπαθούσαν

να διασταυρώσουν το δρόμο.Μητέρα και γιος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου η 38χρονη εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της. Εξέπνευσε γύρω στις 8.40 το βράδυ και ενώ βρισκόταν ακόμη στο χειρουργείο. Ο γιος της νοσηλεύεται χωρίς κάτι το σοβαρό.Ο 73χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 107 αντί 22 μίλιγκραμ και στον τελικό έλεγχο 65.Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.Την περασμένη Παρασκευή και πάλι στη λεωφόρο Τσερίου έχασε τη ζωή της η Ελένη Τουλούμη, ηλικίας 62 ετών από το Στρόβολο η οποία, ενώ διασταύρωνε το δρόμο, κτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε 71χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα