Νέο σκάνδαλο στο ΤΕΠΑΚ - 11 εντάλματα σύλληψης

Νέο σκάνδαλο στο ΤΕΠΑΚ με φαγοπότι εκατομμυρίων διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού. Εμπλεκόμενοι φέρονται 11 πρόσωπα εναντίον των οποίων η αστυνομία βρίσκεται στο Δικαστήριο αιτούμενη την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης. Ανάμεσα στους υπόπτους είναι εν ενεργεία καθηγητής, η πρώην λειτουργός υπηρεσίας Έρευνών και Διεθνούς Συνεργασίας του ΤΕΠΑΚ και 9 στενά συγγενικά της πρόσωπα.

Την έκδοση 11 ενταλμάτων σύλληψης ζήτησε

η Αστυνομία από το Δικαστήριο σχετικά με νέο σκάνδαλο που φαίνεται να αγγίζει το ΤΕΠΑΚ.

Σε κινητοποίηση βρίσκεται από το πρωί η Αστυνομία στη Λεμεσό, με φόντο νέο κύκλο συλλήψεων που αφορά ενδεχόμενο σκάνδαλο στο ΤΕΠΑΚ.

Μάλιστα όπως πληροφορείται το Sigmalive, η Αστυνομία έχει ζητήσει ήδη την έκδοση 11 ενταλμάτων σύλληψης και αναμένεται ότι εντός των επόμενων ωρών θ’ αρχίσει ο χορός των συλλήψεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα 11 εντάλματα σύλληψης που αναμένεται να εκδοθούν από λεπτό σε λεπτό, αφορούν ένα καθηγητή του ΤΕΠΑΚ και 10 πολίτες, οι οποίοι είχαν σχέση με εκπαιδευτικά προγράμματα.

Kαλοστημένη κομπίνα εκατομμυρίων

Η κομπίνα εκατομμυρίων φέρεται να στήθηκε μεταξύ των ετών 2008 και 2015 και αφορούσε ερευνητικά προγράμματα της Ε.Ε που πρέπει να στηρίζονται από καθηγητή.

Δηλαδή οι ύποπτοι φέρονται να οικειοποιήθηκαν κονδύλια της Ε.Ε αλλά και της Κυβέρνησης για συγκεκριμένες έρευνες και μελέτες για τις οποίες φέρονται σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να εξέδωσαν πλαστά τιμολόγια.

Πληροφορίες του SIGMALIVE αναφέρουν ότι αναμεσά στα αμαρτωλά προγράμματα βρίσκονται αυτά της ρύπανσης της θάλασσας, της ρύπανσης της ατμόσφαιρας που καταστρέφει αρχαιολογική κληρονομία, της προώθησης παραδοσιακών προϊόντων και της μελέτης ποιοτικού τουρισμού.

Θύματα της καλοστημένης απάτης φέρονται να έπεσαν επίσης Δήμοι και Κοινότητες που ανέμεναν από τους ειδικούς μελέτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα