Πως θα είναι ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα;

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Η πρόγνωση της Μετωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι τη Δευτέρα

Το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα παράλια

θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και σταδιακά µέχρι βορειοανατολικοί 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όµως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα το απόγευµα στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα