Νέα Σαλαμίνα: Εδώ που έφτασε, βασίζεται στην... ΑΕΛ

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στη Νέα Σαλαμίνα μετά τη νέα απώλεια στο Δασάκι, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Εθνικό. Σήμερα οι "ερυθρόλευκοι" έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για να κλειδώσουν την έκτη θέση κι' όμως και πάλι κατάφεραν ν' αφήσουν τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει φτερά.

Οι "ερυθρόλευκοι" ποτέ δεν πήγαν στο Δασάκι, πραγματοποιώντας μία πολύ κακή εμφάνιση,

χωρίς καμία βελτίωση, χωρίς ισορροπία, χωρίς φαντασία. Έπρεπε να σκοράρει πρώτος ο Εθνικός για να "χτυπήσει το ξυπνητήρι" στους ποδοσφαιριστές του Ντε Γιόνγκε και αυτό έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Ολλανδός τεχνικός πήγε αδιάβαστος στο παιχνίδι, με τον Ντόντιτς να κερδίζει και στην υπεροχή και στα τελειώματα των φάσεων το συνάδελφο του που στο τέλος την πλήρωσε με την ισοπαλία.

Το άσχημο τώρα για τη Νέα Σαλαμίνα είναι ότι θα πρέπει να περιμένει μέχρι αύριο για να μάθει αν θα είναι στην εξάδα, αφού σε περίπτωση νίκης της ΑΕΛ στο ΓΣΠ, τότε η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου είναι αυτή που θα εξασφαλίσει το εισιτήριο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ευνοήσει τους "ερυθρόλευκους" που πέτυχαν αυτά που γράφαμε ότι έπρεπε να αποφύγουν εδώ και μέρος. Να μην είναι εξαρτημένοι από τις άλλες ομάδες και όμως εδώ που έφτασε κρέμεται από την... ΑΕΛ.

Πέραν της ισοπαλίας, η είδηση που προήλθε από το Δασάκι, ήταν και η απόφαση του Ντε Γιόνγκε να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν κάτι το οποίο ανακοίνωσε στη διάσκεψη τύπου. Είναι νωρίς να ασχοληθούμε με τις φήμες γύρω από το νέο προπονητή, ένα θέμα στο οποίο θα μας απασχολήσει στις επόμενες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα