Αλλαγμένη προς το καλύτερο… με Μανζορό και Λαΐφη

Η Ανόρθωση ήταν αλλαγμένη προς το καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να διαφοροποιεί το πλάνο του και να δικαιώνεται.


Ο Σέβρος τεχνικός μετακίνησε τον Λαΐφη στην φυσική του θέση και έβαλε τον Σβεχλέν πλάι στον Χόλγκερσον. Επίσης ο Μανζορό αγωνίστηκε για πρώτη φορά ενενηντάλεπτο και έδειξε ότι μπορεί να δώσει στοιχεία στην ομάδα που δεν είχε από τα φτερά της επίθεσης. Ο Λαΐφης ήταν σχεδόν σε όλες τις φάσεις, σκόραρε ένα γκολ και σέρβιρε

άλλο ένα.

Έτσι οι αλλαγές που έκανε, βοήθησαν στο να λειτουργήσει ο άξονας της ομάδας και σε γενικές γραμμές η Ανόρθωση να μην κινδυνέψει καθόλου και να φτιάξει πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στα αρνητικά για την κυρία είναι οι πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι, τις οποίες δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.

Πλέον η Ανόρθωση κλείδωσε την 3η θέση και περιμένει το αυριανό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλος της για την πρώτη αγωνιστική των Play offs. Εάν η Ομόνοια κερδίσει την ΑΕΛ, τότε θα αγωνιστεί στο ΓΣΠ απέναντι στους πράσινους. Σε αντίθετη περίπτωση θα αγωνιστεί στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα