Μουρίνιο: «Ο... Ιούδας είναι ακόμα το νούμερο ένα»

Αιχμηρή απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο στους οπαδούς της Τσέλσι που τον αποκάλεσαν «Ιούδα» στο χθεσινό ματς Κυπέλλου μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι.

Οι οπαδοί των «Μπλε» έβαλαν στο στόχαστρο τον Μουρίνιο, αποκαλώντας τον «Ιούδα» και κατηγορώντας τον για τη δεύτερη θητεία του στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, σήκωσε τα τρία του δάκτυλα, δείχνοντας στους οπαδούς της Τσέλσι τον αριθμό των πρωταθλημάτων που έχει κατακτήσει

με την ομάδα τους.

Ωστόσο, ο Special One δεν έμεινε εκεί, καθώς απάντησε και στη συνέντευξη Τύπου, δείχνοντας ποιος είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής που πέρασε από τους «Μπλε».

«Οι οπαδοί μπορούν να με αποκαλούν όπως θέλουν. Είμαι επαγγελματίας και υπερασπίζομαι τον σύλλογό μου. Μέχρι η Τσέλσι να έχει προπονητή που θα κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ τέσσερις φορές, εγώ θα είμαι ο νούμερο ένα. Όταν κάποιος κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι τέσσερις φορές, τότε μόνο θα είμαι το νούμερο δύο. Τη δεδομένη στιγμή, ο... Ιούδας είναι το νούμερο ένα», σχολίασε ειρωνικά ο Μουρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα