Μόνο αυτό λέει πολλά για την Ομόνοια

Δεν γίνεται να είσαι η Ομόνοια και να έχεις την 8η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας της περιόδου, με 34 γκολ κατά. Με αυτό το στατιστικό, ούτε για πρωτάθλημα πας, αλλά ούτε μπορείς να διεκδικήσεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Με απλά λόγια. Η μοναδική ομάδα που δεν έχει σκοράρει κόντρα στους πράσινους, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, είναι η ΑΕΖ.

Τόσο στον πρώτο γύρο όσο και στον δεύτερο, η Ομόνοια πέτυχε

δυο νίκες και είναι από τη μοναδική ομάδα που δεν δέχθηκε γκολ. Και η ΑΕΖ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη Β’ κατηγορία.

Στον πρώτο γύρο, η Ανόρθωση ήταν ακόμη μια ομάδα που δεν σκόραρε κόντρα στους πράσινους, αλλά στον Β’ γύρο πέτυχε δυο. Στον β’ γύρο, Νέα Σαλαμίνα και Καριώτισσα δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα, αλλά στον πρώτο γύρο πέτυχαν ένα και δυο γκολ αντίστοιχα.

Μια εικόνα που μιλά από μόνη της και αντικατοπτρίζει πλήρως την αγωνιστική συμπεριφορά των πρασίνων. Ένα πρόβλημα που βρίσκεται στα πάνω του από την πρώτη στιγμή. Δεν διορθώθηκε, με αποτέλεσμα η Ομόνοια να έχει 34 γκολ παθητικό και αύριο κόντρα στον Απόλλωνα να ψάχνει το μηδέν για να μπορέσει να προκριθεί στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα