Μοιρασιά στην πρώτη ισοπαλία του πρωταθλήματος

Η Καρμιώτισσα προηγήθηκε με τον Βαττή και ο Άρης ισοφάρισε με τον Μαραγκουδάκη στο τελικό 1-1

ΑΡΗΣ 1
Μαραγκουδάκης 87'
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 1
Βαττής 39'

Η Καρμιώτισα κρατούσε τη νίκη μέχρι το 87' χάρις στο τέρμα του Βαττή στο 39'. Ωστόσο, η πίεση του Άρη στα τελευταία λεπτά έφερε αποτέλεσμα και ο Μαραγκουδάκης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1, με τις δυο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Στο 20' από εκτέλεση φάουλ ο Άρης θα μπορούσε να ανοίξει

το σκορ. Ο Ικάντε εκτέλεσε, με τον αμυντικό της Καρμιώτισσας Κονέ, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, να τη στέλνει με πορεία προς την εστία του Καϊρίνου, ο οποίος δύσκολα απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ξεδιπλώθηκαν στην αντεπίθεση με τον Αντάμοβιτς από το ύψος του πέναλτι να δοκιμάζει το πλασέ, αλλά ο Γκοτ δύσκολα να απομάκρυνε την μπάλα.

Η ομάδα της Καρμιώτισσας απώλεσε νέα ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν στο 31' από τον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Ταραλίδης έβγαλε τη σέντρα με τον Σταύρου να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω.

Στο 39' η Καρμιώτισσα σημείωσε το πρώτο της τέρμα στην Α' κατηγορία. Εκτελέστηκε κόρνερ με τον Αντάμοβιτς να αφήνει την μπάλα και τον Βαττή να δοκιμάζει το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στον Μαραγκουδάκη, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίκτυα του Γκοτ, γράφοντας το 0-1.

Το τέλος του α' ημιχρόνου βρήκε δικαίως τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά στο σκορ, ενώ ο Άρης έδειξε αρκετά προβλήματα σε όλες τις γραμμές του.

Δυο λεπτά μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Άρης έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Κύπρου να δοκιμάζει από πλάγια θέση του σουτ και τον Καϊρίνο να απομακρύνει την μπάλα.

Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 50' όταν ο Κύπρου, από το ύψος του πέναλτι, έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο, εξουδετέρωσε τη φάση ο Καϊρίνος.

Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι σχεδόν το τέλος του αγώνα η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν για το τέρμα, αλλά να μην μπορούν. Ωστόσο, ο Άρης στο 87' με τον Μαραγκουδάκη πέτυχε την ισοφάριση παίρνοντας στην υστάτη τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής: Χ. Σκαπούλλης
Κίτρινες: Παναγή, Ικάντε/ Χριστοφή, Αντάμοβιτς, Ταραλίδης

ΑΡΗΣ: Γκοτ, Ευσταθίου (85' Αντωνίου), Χριστοφόρου, Παντίδος, Νάνο (75' Φράγκος), Γκονζάλβες, Μαραγκουδάκης, Αλβάρες, Κύπρου, Παναγή, Ικάντε (68' Μπουκαρι).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Βαττής, Πάντος (67' Παπαδόπουλος), Γουίλερ, Χριστοφή, Αντάμοβιτς (86' Αρότσα), Σταύρου (70' Μανογιάν), Πόγιανετς, Κονέ.

Λ.Λουκά: «Είμαι ευχαριστημένος»
Ο προπονητής της Καρμιώτισσας μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους. Για παιχνίδι πρεμιέρας είχε καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και στα δύο ημίχρονα. Πήραμε έναν βαθμό, κάτι που μπορεί να μας λυπεί. Το παιχνίδι όμως τελειώνει στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Είχαμε τις ευκαιρίες και μπορούσε και για δεύτερο γκολ. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Άρη».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη Θεοδωρίδης ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κύπρο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου, αφού ήταν δύσκολο όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Η Καρμιώτισσα ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τις αλλαγές, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Ρισκάραμε και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία. Θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ομόνοια - Ερμής 3-1
Ν. Σαλαμίνα- Απόλλων 0-3
ΑΕΛ - Αναγέννηση Δ. 1-0
ΑΕΖ - Εθνικός 3-1
Άρης - Καρμιώτισσα 1-1

ΣΥΝΕΧΕΙΑ
2η Αγωνιστική
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016
Δόξα - ΑΕΛ 18:00
Αναγέννηση Δ. - Ομόνοια 19:00
Απόλλων - Άρης 19:00
Ανόρθωση - Ν.Σαλαμίνα 20:00
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016
Εθνικός Άχ. - ΑΕΚ 18:00
Καρμιώτισσα - ΑΕΖ 18:00
ΑΠΟΕΛ - Ερμής 20:00

Keywords
Τυχαία Θέματα