Μ.Λάμπρου: 7 προτεραιότητες για την Πέγεια

Με “τεράστια επιτυχία” πραγματοποιήθηκε η τελική προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Πέγειας Μαρίνου Λάμπρου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εκλογικού του Επιτελείου, κατά την οποία ανέπτυξε τους 4 άξονες και τις 7 προτεραιότητες του προγράμματός του που έχουν ως επίκεντρο μια πιο ανθρώπινη και πιο σύγχρονη Πέγεια.

Στην εκδήλωση, στη Σ.Π.Ε Πέγειας, έδωσαν το παρών τους πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι των κομμάτων που τον στηρίζουν.

Στην ομιλία του ο κ. Λάμπρου είπε “Θα εργαστώ σκληρά και με όλες μου τις δυνάμεις για να κάνουμε την Πέγεια

μας ένα Δήμο μοντέρνο και πρότυπο για όλη την Κύπρο».

Θέλουμε, πρόσθεσε, μαζί να κάνουμε μια νέα αρχή γιατί η Πέγεια μπορεί και πρέπει να είναι το καλύτερο μέρος για να ζήσει κάποιος, για να μεγαλώσει ένα παιδί και για να κατοικήσει μια οικογένεια.

Σε χαιρετισμό του ο Γιώργος Γιαλλούρης, επαρχιακός γραμματέας του ΑΚΕΛ, ανέφερε πως «Η συλλογικότητα, η σύνεση, η μελέτη όλων των θεμάτων που αφορούν την Πέγεια καθώς και η ικανότητα του Μαρίνου Λάμπρου να αναπτύσσει διάλογο με όλους χωρίς να προαποφασίζει χαρακτηρίζουν την υποψηφιότητά του».

Είναι γι’ αυτό το λόγο που όλοι εμείς, είπε, πήραμε την απόφαση και είμαστε συνασπισμένοι σε μια κοινή προσπάθειά για εκλογή του Μαρίνου Λάμπρου για να οδηγηθεί η Πέγεια σε λεωφόρους δημιουργίας και ανάπτυξης.

Ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΚΟ Αντώνης Αντωνίου είπε πως αποτελεί κοινή διαπίστωση πως η υποψηφιότητα του φίλου Μαρίνου Λάμπρου πληροί όλα τα ποιοτικά κριτήρια που έθεσε το κόμμα του. Ο Μαρίνος έχει τα ακαδημαϊκά προσόντα, τις γνώσεις και την εμπειρία μέσα από τη θητεία του ως αντιδήμαρχος της Πέγειας να πετύχει εκείνα τα αποτελέσματα που θα αλλάξουν την ποιότητα ζωής των Πεγειωτών, είπε.

Ο Στέλιος Χαραλάμπους, Επαρχιακός γραμματέας της ΕΔΕΚ, ανέφερε πως η απόφαση του στηρίχθηκε στο ότι ο υποψήφιος Μ.Λάμπρου έδειξε μέχρι σήμερα, με την προσφορά και τη δράση του, έμπρακτα δείγματα γραφής για την επάρκεια, τη σοβαρότητα και την όρεξή του για δουλεία.

“Ο Μαρίνος Λάμπρου θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Πέγειας και είμαστε βέβαιοι ότι με επιτυχία θα εκπληρώσει την αποστολή που η τοπική κοινωνία θα του αναθέσει», πρόσθεσε.

Ο Δώρος Παφίτης, Α’ Αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, ανέφερε πως «Στηρίζουμε τον Μαρίνο Λάμπρου, έναν άνθρωπο με όραμα και όρεξη για δουλειά, ένα νέο που δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός αλλά ενεργός πολίτης και που δεν ψάχνει εφαλτήριο για αξιώματα αλλά είναι έτοιμος να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις για μία καλύτερη Πέγεια».

Η Λίντα Λεπλάνκ, δημοτικός σύμβουλος και μέρος του Κινήματος Ανεξαρτήτων κοινοτικών, είπε ότι «Η απόφαση μας να στηρίξουμε τον Μαρίνο είναι ταυτόσημη με την μεγάλη μας αγάπη και την έγνοια μας για μια Πέγεια πιο πράσινη και πιο καθαρή. Ο Μαρίνος διαθέτει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Πέγειας και οι κοινοτικοί κάτοικοι τον υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις».

Στη συγκέντρωση συγκεκριμένα παρευρέθηκαν, όπως αναφέρεται, από μέρους του ΔΗΚΟ οι Χρίστος Πατσαλίδης, αντιπρόεδρος του κόμματος, Πάμπος Πιττοκοπίτης, βουλευτής Πάφου, Αντώνης Αντωνίου, πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής, εκ μέρους του ΑΚΕΛ, Γιώργος Γιαλλούρης, επαρχιακός γραμματέας και Αντρέας Φακοντής, βουλευτής Πάφου, από την ΕΔΕΚ ο Στέλιος Χαραλάμπους, επαρχιακός γραμματέας, εκ μέρους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Δώρος Παφίτης, Ά Αντιπρόεδρος και από το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Κοινοτικών η Λίντα Λεμπλάνκ, δημοτική σύμβουλος Πέγειας

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα