Μεταρρυθμίσεις και Οικονομία συζήτησαν Συλλούρης-Κομισιόν

Ενημέρωση για τις προτεραιότητες των μεταρρυθμίσεων που προωθεί η Βουλή των Αντιπροσώπων, την οικονομική κατάσταση της Κύπρου αλλά και για την ποιοτική νομοθετική διαδικασία ενημέρωσε απεσταλμένους της Κομισιόν ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.

Στόχος των παραπάνω, σύμφωνα με τον κ. Συλλούρη, είναι η βελτίωση της παραγωγικότητας και της ποιότητας στο πλαίσιο του νομοθετικού της ρόλου.

Επικεφαλής

της αποστολής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν ο Daniel Daco, Διευθυντής της Μονάδας για την Παρακολούθηση των Οικονομιών της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Κύπρου, της αρμόδιας Γενικής Διεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, σκοπός της επίσκεψης, που πραγματοποιείται μεταξύ 14 και 16 Νοεμβρίου 2016, είναι η διεξαγωγή διμερών συναντήσεων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου και της αξιολόγησης της προόδου υλοποίησης των δεσμεύσεων της Κύπρου σε σχέση με τη Στρατηγική για την Ευρώπη 2020.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Βουλής απάντησε σε ερωτήσεις των μελών της αντιπροσωπίας, κυρίως σε ό,τι αφορά στα συναφή νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που εκκρεμούν ενώπιον του Σώματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα