Μετά το ντέρμπι οι εξελίξεις για προπονητή

ΟΜΟΝΟΙΑ
Οι συναντήσεις με τους υποψήφιους προπονητές θ' αρχίσουν μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα πάνε μέχρι τέλους της επόμενης εβδομάδας

Σε δύο άξονες κινείται το ενδιαφέρον στην Ομόνοια τη δεδομένη περίοδο. Πρώτο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι-οφ και στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για έξοδο στην Ευρώπη και δεύτερο στην εξεύρεση προπονητή και τεχνικού διευθυντή.

Με δεδομένη την πρόθεση της διοίκησης ότι οι συναντήσεις

με υποψήφιους προπονητές θα αρχίσουν μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, η προσοχή είναι λογικό να στρέφεται εξολοκλήρου στον αγώνα της Δευτέρας στην ΑΕΚ «ARENA». Εκεί που οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, να μπουν με το δεξί στα πλέι-οφ και ν' αρχίσουν την αντεπίθεσή τους για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ουσιαστικά, οι «πράσινοι» θα πάνε στην «ΑΕΚ ARENA» με μείον οκτώ βαθμούς από την αντίπαλό τους, που είναι στην προνομιούχο δεύτερη θέση και γίνεται άμεσα αντιληπτό πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης, δεν βολεύει την Ομόνοια. Ο Άκης Ιωακείμ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κατελάρη και Άρνασον, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Φιλιώτης.

Μετά το ντέρμπι
Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ θ' αρχίσουν οι συναντήσεις με υποψήφιους προπονητές. Πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα εάν η διοίκηση θα κινηθεί πρώτα για προπονητή ή για τεχνικό διευθυντή.

Από την Ομόνοια διέψευσαν χθες ότι υπάρχει προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση με τον Πάμπο Χριστοδούλου. Οι συναντήσεις με τους υποψήφιους προπονητές θ' αρχίσουν μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα πάνε μέχρι τέλους της επόμενης εβδομάδας, λέχθηκε από επίσημα χείλη. Οι υποψήφιοι στη λίστα της Ομόνοιας είναι 4-5, με τον Πάμπο, όμως, να παραμένει πρώτο όνομα. Το ιδανικό για τους "πράσινους" είναι να έχουν προπονητή μέσα στη διακοπή, ώστε να μπορέσει να δουλέψει χωρίς μεγάλη πίεση.

Πέραν της περίπτωσης του Πάμπου Χριστοδούλου, θα αξιολογηθούν και άλλες περιπτώσεις προπονητών που έχουν προταθεί και θα καταρτιστεί μια μικρή λίστα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόφαση για τον διάδοχο του Κάρβερ (και τώρα του Ιωακείμ) στον πάγκο της Ομόνοιας θα παρθεί μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια έχει αγώνα 18 Μαρτίου (εντός με Ανόρθωση) και μετά ξανά στις 2 Απριλίου (εντός με Απόλλωνα).

Δημητρίου: «Αναμενόμενη η ποινή»
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας χθες για την ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή, ανέφερε: «Η ποινή ήταν αναμενόμενη μετά τα γεγονότα του Τσιρείου και είναι σίγουρα δυσάρεστη για εμάς. Το Δ.Σ. στοχεύει να λειτουργήσει ως πόλος ενότητας με τους φιλάθλους και τα οργανωμένα σύνολα. Μέσα από τον διάλογο να επιλυθούν τα ζητήματα που προκύπτουν.

Η Θύρα 9 και κάθε οργανωμένο σύνολο είναι κομμάτι της Ομόνοιας. Αυτό που θέλουμε να αποφεύγουμε είναι απειλές και τελεσίγραφα γιατί δεν βοηθάνε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Τις αντίθετες απόψεις και τα αιτήματα θέλουμε να καθόμαστε να τα συζητάμε και να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις ενδοοικογενειακά για το συμφέρον της Ομόνοιας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε στο επόμενο διάστημα».

Ο Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε και στο παράπονο που έχει η Ομόνοια από την ΚΟΠ: «Μας έχει προκαλέσει αρνητική εντύπωση ο ορισμός του αγώνα με την ΑΕΚ τη Δευτέρα. Όταν εμείς παίξαμε παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη, με τον Απόλλωνα, αγωνιστήκαμε Σάββατο. Εφαρμόζεται πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών από την Ομοσπονδία. Αυτό συμβάλλει στο να αυξάνεται η προκατάληψη και η καχυποψία. Η τοποθέτησή μας αυτή δεν στρέφεται εναντίον της ΑΕΚ, με την οποία διατηρούμε άριστες σχέσεις. Η ενόχλησή μας έχει να κάνει με την ομοσπονδία».

Keywords
Τυχαία Θέματα