Μελίνα Ασλανίδου: Έχω κάνει "botox", έχω πέσει θύμα βίας

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Μελίνα Ασλανίδου, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην οποία είχε προβεί σε πολύ προσωπικές λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα σωματικής βίας σε προηγούμενή της σχέση, καθώς και ότι έχει προβεί σε διόρθωση κάποιων ατελειών του προσώπου με τη μέθοδο botox.

«Εννοείται έχω απατηθεί. Όταν το έμαθα, πληγώθηκα πολύ, γιατί ήταν η πρώτη μου σχέση. Είχα πολύ θυμό, κυρίως απέναντι στην κοπέλα που πήγε με τον σύντροφο μου. Δεν έπρεπε. Ένιωσα πως ακόμα και μια

φίλη μου μπορεί να μην είναι άξια της εμπιστοσύνης μου. Όμως όλοι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι να κάνουν λάθη για να μάθουν και να βρουν κάποια στιγμή κι εκείνοι τον δρόμο τους. Το έχω αποδεχτεί. Έπειτα από ένα τέτοιο γεγονός, θέλεις πολλή δουλειά με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να χτίσεις μια υγιή σχέση με έναν άνθρωπο, να τον εμπιστευθείς και να σε εμπιστευθεί», δήλωσε σε αθηναικό περιοδικό.

Σχετικά, με τη σωματική βία είπε πως πρώην σύντροφός της γύρισε το χέρι επάνω της, το θεώρησε τελεσίδικη κίνηση για το μέλλον της σχέσης. Έφυγε αμέσως από τη σχέση.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή της ζωής της είναι ελεύθερη και αυτό της δίνει ηρεμία, φροντίζει τον εαυτό της πάρα πολύ, γυμνάζεται και περιποιείται την εξωτερική της εμφάνιση.

Πηγή - Star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα