Μέγας είσαι Μέσι (video)

Ο Λιονέλ Μέσι διέλυσε για 9ο συνεχόμενο παιχνίδι την… αγαπημένη του Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα με το 3-0 επί των Ανδαλουσιανών πάτησε ξανά την κορυφή της Primera Division.

Για την αυτού εξοχότητα 13 ημέρες χωρίς μπάλα είναι υπέρ-αρκετό διάστημα για να φορτίσει τις μπαταρίες του και να αγριευτεί ξανά. Ο Λιονέλ Μέσι συνάντησε ξανά την… αγαπημένη του Σεβίλλη και την περιποιήθηκε, όπως κάνει συνήθως. Με άλλα δύο γκολ

ο μαγικός Αργεντινός προσέφερε ένα ακόμα ανεπανάληπτο σόου στο εύκολο 3-0 των Καταλανών που πάτησαν ξανά την κορυφή της Primera Division, έστω και με δύο παιχνίδια περισσότερα από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι η αγαπημένη του «πελάτισσα». Έχει σκοράρει 27 φορές απέναντι στην Σεβίλλη, την οποία κάρφωσε και στα 8 τελευταία παιχνίδια πριν την επίσκεψη των Ανδαλουσιανών στο «Καμπ Νόου».

Το έργο φάνηκε από νωρίς αφού στο 4ο λεπτό, ο Αργεντινός πήγε να σπάσει το δοκάρι του Ρίκο, ο εφιάλτης του οποίου μόλις είχε ξεκινήσει. Το γήπεδο κατηφόρισε από νωρίς, όμως χρειάστηκε ένα απίθανο γκολ του Λουίς Σουάρες για να ανοίξει ο χορός.

Μετά από μία κούρσα του Μέσι και μία λανθασμένη απομάκρυνση, ο Ουρουγουανός επιθετικός με ένα εκπληκτικό «ψαλιδάκι» άνοιξε το σκορ (25’) και η Σεβίλλη παραδόθηκε.

Μέσα σε 6 λεπτά, ο Λιονέλ Μέσι διέλυσε κάθε αμυντικό πλάνο του Χόρχε Σαμπαόλι, αφού με δύο προσωπικά γκολ (27’, 33’) έφτασε τα 27 στην Primera Division, φτάνοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Αν υπάρχει κάποιος λόγος που το ματς έμεινε εκεί, οφείλεται στο κολασμένο πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα και τα κολλητά ταξίδια σε Μάλαγα και Γιουβέντους. Διαφορετικά, η άτυχη Σεβίλλη ακόμα θα μετρούσε….


Keywords
Τυχαία Θέματα