ΑΠΟΕΛ: Θέλει βελτίωση και το «φωνάζει»

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Οι γαλαζοκίτρινοι αγωνιστικά ήταν μέτριοι ως κακοί, χωρίς ρυθμό, φαντασία, αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους και δικαιολογημένα έδωσαν δικαιώματα στην ΑΕΛ να ελπίζει σε πρόκριση στον επαναληπτικό.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε τους παίκτες του να μην ανταποκρίνονται σ’ ένα ακόμα δύσκολο αγώνα, δεν ήταν φρέσκοι αγωνιστικά, δεν κράτησαν μπάλα με αποτέλεσμα η ΑΕΛ

να δείχνει πιο ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι ευκαιρίες ελάχιστες κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει ο φετινός ΑΠΟΕΛ και δικαιολογημένα υπάρχει έντονος προβληματισμός στον Αρχάγγελο.

Η πρόκριση δεν έχει χαθεί, το 0-0 δεν είναι απαγορευτικό όμως οι γαλαοζκίτρινοι θα πρέπει να διορθώσουν πολλά εάν θέλουν να πάρουν αυτοί το εισιτήριο στα ημιτελικά.

Μέχρι όμως την 19η Απριλίου προέχουν δύο καυτές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Κόντρα στην Ομόνοια την Κυριακή που πρέπει πάση θυσία να πάρει τους τρεις βαθμούς και την Μεγάλη Πέμπτη κόντρα στον Απόλλωνα να βάλει γερές βάσεις για τον τίτλο.

Δύο αγώνες κομβικής σημασίας με τον Τόμας Κρίστιανσεν να καλείται να βρει την φόρμουλα να ανεβάσει αγωνιστικά τον ΑΠΟΕΛ εάν δεν θέλει να βάλει σε περιπέτειες τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και αυτή του κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα