Μέγας είσαι Κριστιάνο Ρονάλντο

Χατ τρικ του Πορτογάλου και τεράστιο προβάδισμα (3-0) για Ρεάλ επί της Ατλέτικο
Ο τεράστιος σούπερ σταρ ξανακτύπησε. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε τρεις φορές, η Ρεάλ κέρδισε 3-0 την Ατλέτικο στον 1ο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αποτέλεσμα που δίνει τεράστιο προβάδισμα για τη Ρεάλ στην υπόθεση πρόκριση στον τελικό. Ο Ρονάλντο έφτασε τα 103 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και τα οκτώ στα τρία τελευταία παιχνίδια της διοργάνωσης (είχε σκοράρει 5 ενάντια στην

Μπάγερν).

Η Ρεάλ ήταν εξαιρετική στο 1ο μέρος. Σκόραρε νωρίς με καρφωτή κεφαλιά του Ρονάλντο στο 7', έχασε πολλές ευκαιρίες για 2ο γκολ (έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις ο Όμπλακ) και ανάγκασε την Ατλέτικο σε παθητικό ρόλο. Μία μόλις φορά η ομάδα του Σιμεόνε απείλησε, αλλά ο Νάβας πρόλαβε τον Γκαμεϊρό σε τετ α τετ.

Η Ρεάλ έδωσε χώρο στην επανάληψη, η Ατλέτικο προσπάθησε αλλά δεν έφτιαξε ούτε προϋπόθεση για γκολ. Όσο πιο ψηλά ανέβαιναν ο "Ροχιμπλάνκος" τόσο περισσότερο χώρο έβρισκε η Ρεάλ. Σε κόντρα επίθεση ήρθε το 2-0 στο 73' με τον Ρονάλντο να κεραυνοβολεί τον Όμπλακ από το ύψος της περιοχής και από επίσης αντεπίθεση το 3-0, με τον Πορτογάλο σταρ στο 86' να πλασάρει από κοντά μετά από ασίστ του Βάσκες.

Ήταν μία ονειρική βραδιά για τη Ρεάλ και ένας εφιάλτης για την Ατλέτικο, που εκανε τη χειρότερή της εμφάνιση εδώ και χρόνια. Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η αναμετρηση των δύο ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ (2 τελικοί και ένας προημιτελικός προηγήθηκαν) βρίσκει τη λευκή πλευρά της Μαδρίτης να χαμογελά.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ (46΄ Νάτσο), Ράμος, Βαράν, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (78΄ Βάθκεθ), Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο (68΄ Ασένσιο)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Γκριεζμάν, Σαούλ (58΄ Γκαϊτάν), Καράσκο (68΄ Κορέα), Γκάμπι, Σάβιτς, Χερνάντες, Γκαμεϊρό (57΄ Τόρες)

Keywords
Τυχαία Θέματα