Το πρώτο τετ-α-τετ για Μονακό και Γιουβέντους

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς -μέχρι τον επόμενο- δίνουν απόψε (21.45) Μονακό και Γιουβέντους. Αμφότερες ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου σε καμπιονάτο και σαμπιονά, αναμετρώνται στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει συγκριτικό πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερου ημιτελικού, που θα γίνει στο Τορίνο.

Οι Μονεγάσκοι του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα επιδιώξουν να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα

έδρα και θα στηριχθούν για ακόμη μία φορά στον ενθουσιασμό και στο ταλέντο των πιτσιρικάδων, που ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταστήσει «φόβο και τρόμο» για κάθε άμυνα. Από την πλευρά της, η «γηραιά κυρία» που έχει αποδείξει ότι δεν «καταλαβαίνει» από έδρες, θα βασισθεί στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία που αποτελεί «κληροδότημα» του Αντόνιο Κόντε, το οποίο διατήρησε και εξέλιξε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οι χιλιάδες φίλαθλοι που θα βρεθούν στο Πριγκιπάτο και τα εκατομμύρια τηλεθεατών, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους Τζανλουίτζι Μπουφόν, Πάουλο Ντιμπάλα, Γκονζάλο Ιγκουαϊν, Κιλιάν Μπαπέ, Τομάς Λεμάρ και Ραδαμέλ Φαλκάο να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Μοναδικός απών από τον ημιτελικό θα είναι ο Σάμι Κεντίρα της Γιουβέντους λόγω καρτών.

Στην πλούσια ιστορία των δύο «μονομάχων», υπήρξαν 11 ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα τόσο της Μονακό όσο και της Γιουβέντους. Είναι οι Τρεζεκέ, Τιράμ, Ανρί,Εβρά,Γιούγκοβιτς, Ντι Βάιο,Αλμιρόν, Ντε Σάνκτις, Μπάρος, Καπό, Βιέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα