Με ανατροπή το ντέρμπι η Μπάρτσα (βιντεο)

Η Μπαρτσελόνα ανέβασε ρυθμούς με την είσοδο του Λιονέλ Μέσι και απαντώντας γρήγορα στο γκολ του Φερνάντο Τόρες αναδείχθηκε νικήτρια (2-1) στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Primera Divison.

H κατάρα των τραυματισμών δεν λέει να αφήσει την Μπαρτσελόνα, η οποία στο 28ο λεπτό έχασε τον... συνήθη Τόμας Βερμάλεν (το ιατρικό δελτίο φιλοξενεί επίσης τα ονόματα των Κλαούντιο Μπράβο, Ντάνι Άλβες και Ζεράρδ Πικέ).

Οι δύο ομάδες έχασαν από μία καλή ευκαιρία στο πρώτο 20λεπτο, ενώ στο 24' ο Λουίς Σουάρες σημάδεψε το οριζόντιο

δοκάρι με εξ επαφής προβολή, έπειτα από κόρνερ του Ιβάν Ράκιτιτς και κεφαλιά του Νεϊμάρ.

Ραούλ Χιμένες στο 35' και Χαβιέρ Μαστσεράνο στο 49' βρήκαν την μπάλα με το χέρι, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα δεν υπήρχε παράβαση, με συνέπεια το πρώτο γκολ του ματς να μην σημειωθεί από την άσπρη βούλα.

Οι γηπεδούχοι έκρυψαν την μπάλα στο 52' και ο τελικός αποδέκτης της (Φερνάντο Τόρες) άνοιξε το σκορ με τη βοήθεια του δοκαριού, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Νεϊμάρ ισοφάρισε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και η Μπαρτσελόνα άρχισε να πιέζει. Μάλιστα, θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα στο 67' αν ο διαιτητής έβλεπε το χέρι του Ντιέγκο Γκοντίν.

Τελικά, αυτό έμελλε να γίνει στο 77ο λεπτό, όταν μετά από αλλεπάλληλα λάθη στα καρέ της Ατλέτικο, ο Ζόρντι Άλμπα βρήκε τον Σουάρες κι εκείνος προώθησε με τη μία στον Μέσι, ο οποίος δεν λάθεψε.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε άλλαξε τη διάταξή του σε 4-2-4, ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους και να πανηγυρίσει τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-4-2): Όμπλακ, Γκοντίν, Χιμένες, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι (81' Βιέτο), Τιάγκο, Ό. Τόρες (60' Φερέιρα Καράσκο), Κόκε, Γκριεζμάν, Φ. Τόρες (62' Μαρτίνες).

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν, Βερμάλεν (28' Ματιέ), Μαστσεράνο, Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (60' Μέσι), Ινιέστα, Ραφίνια, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

FT - VIDEO (Liga BBVA): Atlético de Madrid 1-2 FC BarcelonaAll Goals &Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Saturday, September 12, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα