Ολυμπιακός – Πλατανιάς 3-1

Πιάνοντας κατά διαστήματα καλή απόδοση ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον Πλατανιά στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν αρκετά καλά μέχρι το 60΄περίπου, ενώ μετά αντιμετώπισαν προβλήματα στον αμυντικό τομέα από τον εξαιρετικό στις αντεπιθέσεις Πλατανιά, ο οποίος βρήκε μπροστά του το «τείχος» που ακούει στο όνομα Ρομπέρτο.

Μάλιστα ο «ερυθρόλευκος» τερματοφύλακας έπιασε και το πέναλτι του Ντίνα στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ πέναλτι έχασε και ο Ολυμπιακός με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ στο 62ο λεπτό (απέκρουσε ο Ολιμπά).

Το σκόρ άνοιξε ο Ντουρμάζ με ωραίο τρόπο στο 11′, για να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του Πειραιά ο Ντομίνγκεζ στο 52΄. Το 3-0 έκανε ο Μαζουακού στο 59΄, ενώ για τον Πλατανιά μείωσε σε 3-1 ο Μπανανά στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε ο νεαποκτηθείς Ιντέγιε από το ξεκίνημα, ενώ στο 64΄μπήκε στο παιχνίδι και ο Ερνάνι.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Ντα Κόστα (1`), Γκνιάτιτς (3`), Βάντερσον (62`)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μιλιβόγεβιτς, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες (65` Φορτούνης), Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ (64` Ερνάνι), Σιόβας, Μαζουακού, Πάρντο (80` Φουστέρ), Καμπιάσο, Ιντέγε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Γιακουμάκης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Ντίνας (77` Ράμος), Γιεβγέν (58` Ιτούα), Μαχαμάτ (61` Μενδρινός), Πάγκαλος, Μπανανά.

Keywords
Τυχαία Θέματα