Ομόνοια: Ότι έδωσε…πήρε

Για άλλο ένα παιχνίδι η Ομόνοια πληρώνει τα λάθη, κυρίως στην άμυνα. Για ακόμη ένα παιχνίδι οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ένα παιχνίδι που το είχαν έστω και αν η αγωνιστική τους εικόνα ήταν μέτρια.

Τα λάθη για ακόμη μια φορά στοίχησαν με αποτέλεσμα οι πράσινοι με το πέρας της 3ης αγωνιστικής να έχουν τέσσερις βαθμούς, με απολογισμό μια νίκη μια ήττα και μια ισοπαλία.

Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα αν και δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τους παίκτες της Δόξας…βρήκαν τον τρόπο και απώλεσαν ένα δικό τους τρίποντο με αποτέλεσμα η μουρμούρα

και η απογοήτευση να κάνει και πάλι την εμφάνιση της. Παίκτες τεχνική ηγεσία και διοίκηση αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον κόσμο της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα.

Από την άλλη οι πράσινοι είχαν τις ευκαιρίες να σκοτώσουν τον αγώνα…κάτι που δεν έκαναν. Λιγοστές οι φάσεις (δυο με τον Σκέμπρι), ωστόσο ήταν ξεκάθαρες για τον Μαλτέζο να καθαρίσει τον αγώνα.

Από τους παίκτες του Κώστα Καϊάφα λείπει για την ώρα το καθαρό μυαλό, το οποίο όπως φαίνεται στοιχίζει στην ομάδα. Δεν δικαιολογείται να κερδίζεις με 1-0 και να δίνεις χώρο στο αντίπαλο σου. Όπως και να έχουν τα πράγματα το σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί μεγάλη βελτίωση στη συνέχεια για να μπορέσει η Ομόνοια να ανταπεξέλθει.

Η απογοήτευση είναι μεγάλη στην οικογένεια των πρασίνων η οποία πλέον είναι αναγκασμένη να σηκώσει κεφάλι να δει την επόμενη μέρα και το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα