Μάθε τα πάντα για το πρόγραμμα «The STEAMers»

Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των προγραμμάτων και υπηρεσιών του, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου συνεχίζει να πρωτοπορεί για άλλη μια φορά με το νέο πρόγραμμα «The STEAMers», το οποίο είναι βασισμένο στα πρότυπα των S.T.E.A.M Centers του εξωτερικού (Science.Technology.Engineering.Arts.Mathematics).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει εργαστήρια ρομποτικής, προγραμματισμού, film

making, φωτογραφίας, graphic design, δημιουργικής γραφής, μουσικής, θεάτρου και τέχνης, έχοντας ως στόχο την υγιή απασχόληση, την ψυχαγωγία και εκμάθηση καθώς επίσης και την καλλιέργεια της δημιουργικότητας των νέων. Επίσης, το πρόγραμμα στοχεύει στην ψυχοσυναισθηματική ενδυνάμωση και προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά και νέους ηλικίας 6-35 ετών, ενώ παρέχονται από επαγγελματίες εκπαιδευτές, οι οποίοι με τις γνώσεις και δεξιότητές τους, παρακινούν τους συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με νέα προγράμματα, να απελευθερώσουν τη φαντασία τους και να καλλιεργήσουν τα ενδιαφέροντά τους.

Όπως ανέφερε ο κος. Παναγιώτης Σεντώνας, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΝΕΚ, «το πρόγραμμα The STEAMers τροφοδοτεί τη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων και αναπτύσσει τις δεξιότητες που έχει ανάγκη ο προκλητικός κόσμος του 21ου αιώνα».

Κλείνοντας, σημειώνεται ότι το πρόγραμμα «The STEAMers» είναι άλλο ένα δείγμα ότι ο Οργανισμός Νεολαίας εργάζεται ακούραστα για να δημιουργήσει έναν διαφορετικό κόσμο για τους νέους, μαζί με τους νέους. Στέκεται δίπλα τους, προχωρά μαζί τους, αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και τους βοηθά πρωτίστως να ανακαλύψουν και έπειτα να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου onek.org.cy ή να επικοινωνήσετε στο 22402600/2.

Keywords
Τυχαία Θέματα