Λουίς Σουάρες: "Γελοία αποβολή, η ομάδα να κάνει έφεση"

Εκνευρισμένος ήταν ο Λουίς Σουάρες, μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού ημιτελικού στο Copa del Rey, μιας και εξαιτίας της αποβολής του στη συνάντηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό του Μαΐου. Ο Ουρουγουανός σημείωσε δύο από τα τρία γκολ της Μπαρτσελόνα σε αυτόν τον διπλό ημιτελικό, αλλά χθες δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90’ και αποβλήθηκε, σε μία εναέρια μονομαχία

με τον Κόκε.

«Γελάω με αυτή τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν είναι καν φάουλ», είπε στην Gol TV ο Σουάρες, που αποβλήθηκε για πρώτη φορά από την ένταξή του στην Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ το 2014. «Εγώ δεν έκανα απολύτως τίποτα. Ελπίζω ότι η ομάδα θα ασκήσει έφεση. Είναι κάτι που δεν μπορεί να εξηγηθεί και ο διαιτητής δεν μπορούσε να μου δώσει καμία εξήγηση, όπως πάντα, αλλά είμαστε ήδη εξοικειωμένοι με αυτό». Ο αμυντικός Σέρχιο Ρομπέρτο, που επίσης αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες, θα χάσει επίσης τον τελικό.

«Συμφωνώ ότι πρέπει να ασκήσει έφεση η ομάδα στην απόφαση, αλλά αν κοιτάξετε το παρελθόν, θα δείτε ότι οι προσφυγές δεν έχουν αποδειχθεί καλές για μας», είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, μιλώντας στους δημοσιογράφους. «Με στεναχωρεί όταν παίκτες μου θα λείπουν από τον τελικό, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής θεώρησε ότι τόσο ο Σουάρες όσο και ο Ρομπέρτο άξιζαν δύο κίτρινες κάρτες».

Δείτε την αποβολή του στο 90'.

Keywords
Τυχαία Θέματα