Γλίτωσε η Μπαρτσελόνα από της Ατλέτικο τα δόντια (video)

Η Μπαρτσελόνα συνάντησε τρομερές δυσκολίες στο «Καμπ Νου» με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά το 2-1 στο «Βιθέντε Καλντερόν» ήταν πανίσχυρη παρακαταθήκη πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι «μπλαουγκράνα» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 των «ροχιμπλάνκος» (43΄ Σουάρες - 83΄ Γκαμεϊρό) σε ένα απίστευτο ντέρμπι με τρεις αποβολές, χαμένο πέναλτι και κανονικό γκολ του Αντουάν Γκριζμάν που ακυρώθηκε στο 59΄. Το έργο των γηπεδούχων έγινε κοπιαστικό μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα

του Σέρχι Ρομπέρτο στο 57΄, όμως στο 68΄ η ισορροπία αποκαταστάθηκε, καθώς αποβλήθηκε και ο Γιανίκ Φερέιρα-Καράσκο.

Στο 77΄ ένα εκπληκτικό φάουλ του Λιονέλ Μέσι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μιγκέλ Άνχελ Μόγια, στο 80΄ ο Κέβιν Γκαμεϊρό έστειλε την μπάλα στον... ουρανό από τα 11 μέτρα, αλλά τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε άδεια εστία, από ασίστ τουΓκριζμάν. Ο Λουίς Σουάρες αποβλήθηκε στο 90΄ αλλά η Μπαρτσελόνα άντεξε στο πεντάλεπτο των καθυστερήσεων.

Αντίπαλος των «μπλαουγκράνα» στον τελικό θα είναι ο νικητής που θα προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό, στον οποίο η Αλαβές θα υποδεχθεί αύριο στο «Μεντιθορότσα» τη Θέλτα, από την οποία είχε αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία στο Βίγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα