Λεμεσός: Nέα δικάσιμος στις 3/5 για επανακαταμέτρηση ψήφων

Nέα δικάσιμος για τις 3 Μαΐου ορίστηκε στην υπόθεση της επανακαταμέτρησης ψήφων σε σχέση με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στη Λεμεσό.

Η νέα δικάσιμος ορίστηκε την επόμενη Τετάρτη στο πλαίσιο της οποίας οι δύο πλευρές θα κληθούν να αγορεύσουν για το κατά πόσο θα πρέπει να γίνει συγκεκριμενοποίηση και καλύτερη τεκμηρίωση της μαρτυρίας της υπόθεσης που κατέχει η πλευρά του Ανδρέα Χρίστου.

Το αίτημα για επιθεώρηση θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σήμερα συζητήθηκε το κατά πόσο θα γίνει και επιθεώρηση και τέθηκε και αίτημα από πλευρά Νικολαίδη για να συγκεκριμενοποιήσει την μαρτυρία και την υπόθεση που έχει η πλευρά του κ.Χρίστου στα "χέρια" της ώστε περαιτέρω επιθεώρηση να γίνει σε συγκεκριμένα έγγραφα και όχι σε όλα γιατί κάτι τέτοιο σύμφωνα πάντα με την πλευρά του κ.Νικοαλίδη μπορεί να αποτελέσει απόπειρα αλίευσης μαρτυρίας κάτι που απαγορεύεται.

Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη δικάσιμο είχε παρθεί η απόφαση να μην αποκαλυφθούν τα ψηφοδέλτια και να μην επιθεωρηθούν. Για όλα τα άλλα έγγραφα διαδικαστικού τύπου, μεταξύ των οποίων λίστες και οδηγίες, δόθηκε η άδεια για γενική αποκάλυψη.

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι η οποιαδήποτε αίτηση για επανακαταμέτρηση πρέπει να εκδικάζεται μέσα σε 3 μήνες από την ημερα που καταχωρίζεται κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι εφικτό, σύμφωνα και με τις δύο πλευρές. Το δικαστήριο ζήτησε από τις δύο πλευρές όπως στις 3 Μαΐου τοποθετηθούν και σε σχέση με το ενδεχόμενο αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα