Λάρνακα: Λειτουργεί κανονικά το πράσινο σημείο

Κανονικά λειτουργεί στην Οδό Βασίλη Μιχαηλίδη, παρά την Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου, το προσωρινό Πράσινο Σημείο του Δήμου Λάρνακας, όπου γίνεται "δωρεάν παραλαβή στερεών αποβλήτων, όπως κλαδέματα, ηλεκτρικές συσκευές, ξύλα, έπιπλα, σιδερικά και ανακυκλώσιμα υλικά (γυάλινα μπουκάλια, PMD και χαρτί)".

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, αναφέρεται ότι «δωρεάν παραλαβή, γίνεται για στερεά απόβλητα και άλλα, όταν αυτά προέρχονται μόνον από νοικοκυριά. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται παραλαβή υλικών – στερεών αποβλήτων από εμπορικές δραστηριότητες, εργολήπτες, βιομηχανίες

ή άλλους επαγγελματικούς φορείς».

Το χειμερινό ωράριο λειτουργίας του προσωρινού Πράσινου Σημείου είναι από τις 06.30 – 17.00, από Δευτέρα μέχρι Κυριακή για τους μήνες Οκτώβριο μέχρι τέλος Μαρτίου. Το θερινό ωράριο λειτουργίας είναι από τις 06.00 – 20.00, Δευτέρα μέχρι Κυριακή για τους μήνες Απρίλιο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Το κοινό «παρακαλείται όπως χρησιμοποιεί το προσωρινό Πράσινο Σημείο, αντί να εναποθέτει τα στερεά απόβλητά του σε ανοικτούς χώρους στην πόλη, πάρκα, κενά οικόπεδα και πεζοδρόμια».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας, ώρες γραφείου, στα τηλέφωνα 24816540 ή 24816541.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα