Γκουαρντιόλα: «Ο Κόντε είναι ο καλύτερος»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, εγκωμίασε τον ομόλογό του Αντόνιο Κόντε, τονίζοντας ότι πρόκειται για τον καλύτερο προπονητή παγκοσμίως.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ευελπιστεί να αναγκάσει την Τσέλσι σε δεύτερη συναπτή απώλεια βαθμών, μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα της από την Κρίσταλ Πάλας την περασμένη αγωνιστική. Εντούτοις, σε δηλώσεις του, δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Ιταλού τεχνικού της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε.

«Κατά

τη γνώμη μου, είναι εξαιρετικός προπονητής, πιθανότατα ο καλύτερος. Έκανε την Εθνική Ιταλίας, τη Γιουβέντους, αλλά και την Τσέλσι, να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο με μία αμυντικογενή τακτική.

Μαθαίνω πολλά παρακολουθώντας τις ομάδες του, οι οποίες είναι εξαιρετικά πολυσύνθετες. Είναι ένα πολύτιμο μάθημα για μένα και πάντα εισπράττω κάτι».

Ο Καταλανός τεχνικός γέμισε με προσδοκίες τον κόσμο της ομάδας, δίχως να έχει κατορθώσει προς στιγμήν να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων, εν αντιθέσει με τον Αντόνιο Κόντε.

«Όσον αφορά τη δική μου περίπτωση, κλήθηκα να κατακτήσω το τρεμπλ και να αλλάξω το αγγλικό ποδόσφαιρο. Οι απαιτήσεις ήταν πολύ υψηλές και για αυτό υπολείπομαι αναλογικά με αυτές.

Αναμφίβολα, η πρώτη μου χρονιά δεν θα είναι επιτυχημένη».

Keywords
Τυχαία Θέματα