Ανατριχιαστικές στιγμές στο Σαπεκοένσε – Ατλέτικο Νασιονάλ (video)

Συγκινητικές στιγμές εξελίχθηκαν στο ματς ανάμεσα στη Σαπεκοένσε και την Ατλέτικο Νασιονάλ (2-1), στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τον Recopa Sudamericana, που προκάλεσε ανατριχίλα, καθώς σημαδεύτηκε από τις μνήμες εκείνων που σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα.

Ο αγώνας ήταν ο πρώτος μεταξύ των συλλόγων, δεδομένου ότι σχεδόν όλα τα μέλη της ομάδας, έχασαν τη ζωή τους όταν το αεροπλάνο τους συνετρίβη λίγο πριν φτάσει στο Μεντεγίν. Μόνο έξι από τους 77 επιβάτες επέζησαν της συντριβής.

Οι διοργανωτές του αγώνα, είχαν ετοιμάσει εκδηλώσεις πριν και μετά το παιχνίδι, που

χαρακτηρίστηκε ως «παιχνίδι ευγνωμοσύνης». Οι φίλαθλοι ξεκίνησαν παρατεταμένο χειροκρότημα μετά το ένα λεπτό σιγής στο 71’ του αγώνα, προκειμένου να τιμήσουν αυτούς που έχασαν τη ζωή τους.

QUE FESTA! QUE MOMENTO! O dia de hoje entrará na história! Obrigado, @ChapecoenseReal e @nacionaloficial​! #TMJChape #PraSempreChape pic.twitter.com/7lsJJRjvvB

FOX Sports Brasil (@FoxSports_br) April 5, 2017

Οι οπαδοί των γηπεδούχων, γνωρίζοντας τη στήριξη που προσέφερε η ομάδα της Κολομβίας στην ομάδα τους αμέσως μετά το ατύχημα, χειροκρότησαν και το γκολ που πέτυχαν οι επισκέπτες στο 59’ με τον Τόρες, ισοφαρίζοντας εκείνο Ρεινάλντο από το 24’ με πέναλτι.

Η Σαπεκοένσε απόκτησε πλεονέκτημα και τη νίκη στο ματς, με κεφαλιά του Λουίζ Αντόνιο (που είχε περάσει αλλαγή) 17 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Ο επαναληπτικός έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 10 Μαΐου στο Μεντεγίν.

Los sobrevivientes de la tragedia de Chapecoense en el Arena Condá pic.twitter.com/ZZWa5CCljD

ABC Deportes (@ABCDeportes) April 4, 2017

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα