Κράζουν την Μίλαν: "Πού στο διάβολο είσαι;"

Η Μίλαν υποχρεώθηκε ξανά σε ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ και τα ιταλικά ΜΜΕ δεν... λυπήθηκαν τον Βιτσέντσο Μοντέλα μέσα από τα πρωτοσέλιδά τους.

Όσο η αγωνιστική κρίση της Μίλαν θα συνεχίζεται, άλλο τόσο θα φουντώνει η αμφισβήτηση προς την ομάδα -και κυρίως προς τον προπονητή- και ο Βιτσέντσο Μοντέλα το διαπιστώνει καθημερινά.

Τελευταία απόδειξη, ο αγώνας με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό

Στάδιο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τους "ροσονέρι" να έρχονται ισόπαλοι 0-0 με τους "κιτρινόμαυρους" και να διατηρούν την πρώτη θέση στη βαθμολογία του 4ου ομίλου, αλλά να μην... ενθουσιάζουν με την απόδοσή τους και να δέχονται τα βέλη της κριτικής.

Η πιο σκληρή, όσον αφορά σε πρωτοσέλιδο τουλάχιστον, ήρθε μέσα από την "Corriere dello Sport", η οποία, εμπνευσμένη από το προσωνύμιο της Μίλαν ("διάβολοι"), έχει τίτλο: "Πού στο διάβολο είσαι;", ενώ συμπληρώνει πως η ομάδα του Μιλάνου δεν παρουσίασε καμία ανάκαμψη και ο Μοντέλα παραμένει μετέωρος.

Ανάλογο είναι πάντως το ύφος και της "Gazzetta dello Sport", καθώς αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της πως η Μίλαν δεν... βλεπόταν και πως το μέλλον του Μοντέλα στον πάγκο εξακολουθεί να είναι αβέβαιο. Συμπληρώνει, μάλιστα, πως ο Ιταλός τεχνικός τσακώθηκε και με οπαδό!

Φυσικά, αναφορά στη Μίλαν έχει και η "Tuttosport" στο πρωτοσέλιδό της, με το τορινέζικο μέσο να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Μικρή Μίλαν, τρέμει ο Μοντέλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα