Μέλος της MedCruise η διαχειρίστρια εταιρεία του λ. Λεμεσού

Ως συνδεδεμένο μέλος στο δίκτυο της MedCruise, του Συνδέσμου Μεσογειακών Λιμανιών Κρουαζιέρας, εντάχθηκε η διαχειρίστρια εταιρεία του λιμανιού Λεμεσού, DP World Limassol, με στόχο την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης των κρουαζιέρων, καθώς και την ενίσχυση της θέσης της Κύπρου στον κλάδο.

Σε σημερινή ανακοίνωση, η DP World

Limassol αναφέρει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης των στρατηγικών της επιδιώξεων, εντάχθηκε στο δίκτυο της MedCruise, αποδεικνύοντας έμπρακτα, όπως αναφέρει, «τη δέσμευσή της να εμπλακεί ενεργά στην ευρύτερη ανάπτυξη του τουρισμού στην Κύπρο, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον ρόλο της χώρας ως σημαντικό περιφερειακό παίκτη».

Αναφέρει, επίσης, ότι αποστολή της MedCruise, η οποία συστάθηκε στη Ρώμη το 1996, είναι η προώθηση των κρουαζιέρων στη Μεσόγειο και τις παρακείμενες θάλασσες, προσθέτοντας ότι σήμερα, ο Σύνδεσμος αριθμεί συνολικά 72 μέλη και 32 συνδεδεμένα μέλη, τα οποία εκπροσωπούν περισσότερα από 100 λιμάνια καθώς και τουριστικά συμβούλια, ναυτικούς και λιμενικούς πράκτορες και άλλους οργανισμούς, γεγονός που τον καθιστά έναν εκ των κυριότερων φορέων του κλάδου.

Η DP World Limassol αναφέρει ότι ο τομέας των κρουαζιέρων αποτελεί υψηλή προτεραιότητά της και ότι φιλοδοξεί να μετατρέψει τη Λεμεσό σε λιμένα Βάσης για τις εταιρείες κρουαζιέρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby, δήλωσε πως «μια ακμάζουσα αγορά κρουαζιέρας μπορεί να έχει καταλυτικό ρόλο στις προσπάθειες ανάπτυξης, με πολλαπλά οφέλη για την οικονομία» και πρόσθεσε ότι η Κύπρος διαθέτει μεγάλες προοπτικές και στην DP World Limassol, επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στο να καταστήσουμε το λιμάνι Λεμεσού ελκυστικό προορισμό τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τις εταιρείες κρουαζιέρων.

«Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια εμπειρία διεθνών προδιαγραφών στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίησή τους», πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα