Κορυφαίος Αργεντινός σκόρερ ο Μέσι, ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο

Τα... φοβερά κι απίστευτα συνεχίζονται από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έφτασε τα 515 γκολ στην καριέρα του και ξεπέρασε τον θρυλικό Αλφρέντο Ντι Στέφανο!

Μοιάζει κοινότυπο, όσο όμως και δεδομένο. Δεν αποτελεί ωστόσο παρά την ωμή πραγματικότητα, ότι ολοένα και δυσκολεύει το να βρεθούν οι κατάλληλες λέξεις για να περιγράψουν τα απίστευτα επιτεύγματα του Αργεντινού μάγου.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πρόσφερε ακόμη μία σπουδαία παράσταση

στην αναμέτρηση με τη Σέλτικ, όπου οι Καταλανοί έφτασαν στο επιβλητικό 7-0, τη μεγαλύτερη νίκη του στο Τσάμπιονς Λιγκ κι ο Λίο σημείωσε το έκτο προσωπικό του χατ τρικ στη διοργάνωση.

Που έχει φτάσει πλέον το κοντέρ για τον βραχύσωμο άσο της πρωταθλήτριας Ισπανίας. Στο μυθικό 515! Τόσα είναι τα συνολικά γκολ που έχει πετύχει ο Μέσι σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μπαρτσελόνα και την εθνική του ομάδα. Το αξιοσημείωτο ωστόσο είναι ότι κατάφερε να αφήσει πίσω του τον θρυλικό άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Αλφρέντο Ντι Στέφανο, ο οποίος είχε σταματήσει στα 514 σε συλλογικό, αλλά και διεθνές επίπεδο (με Αργεντινή και... Ισπανία, έπαιξε και στην Κολομβία αλλά δεν σκόραρε!) και κάπως έτσι έγινε ο κορυφαίος Αργεντινός σκόρερ όλων των εποχών.

Οσο για εκείνος που τους ακολουθούν, πολύ πίσω βρίσκονται οι Κάρλος Μπιάνκι (434), Μπατιστούτα (356) κι ο... πολύς Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα (354).

Keywords
Τυχαία Θέματα