Κιννής: «Προχωράμε με τέσσερεις μεταγραφές» (ηχητικό)

Στο Ράδιο Πρώτο για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε ο Φάνος Κιννής. Ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας αποκάλυψε ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε ακόμα τέσσερεις κινήσεις, τόνισε ότι δεν υπάρχει πρόταση για τον Μπεντόγια, υπογράμμισε δύσκολα θα εκδοθεί δελτίο υγείας στον Γκιε, και κατέληξε με τα εισιτήρια διαρκείας. «Πάμε πολύ καλά. Αγκαλιάστηκε η προσπάθεια. Φυσικά θέλουμε περισσότερους και να μεγαλώσουμε τον αριθμό σε σχέση με την περσινή χρονιά. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό θα τον ξεπεράσουμε

κατά πολύ».

Για το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον Βινίσιους
«Δεν έχουμε οτιδήποτε επίσημο στα γραφεία. Αν έχουμε συμφέρουσα πρόταση θα τη μελετήσουμε. Δεν πρόκειται να στερήσουμε σε οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί οπουδήποτε φτάνει να ικανοποιηθεί η ομάδα μας.

Είναι πολύ σημαντική μονάδα, αλλά βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο. Αν φύγει θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Για τον Χατζηβασίλη
«Πρέπει να θεωρείται κλειστός ο Χατζηβασίλης. Έμειναν διαδικαστικά θέματα που πρέπει να κλείσουμε το συντομότερο».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό
«Κάναμε προτάσεις σε συγκεκριμένους στόχους. Σε αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ και σε δυο ποδοσφαιριστές στο κέντρο . Με αυτό το πλάνο προχωράμε».

Για το νεαρό Σπόλιατιτς
«Όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές ενδιαφέρουν τον Απόλλωνα. Πόσω μάλλον όταν είναι υιός παλιάς δόξας της ομάδας μας. Είναι δύσκολο».

Γκιε και Μπεντόγια
«Δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς αν εκδοθεί δελτίο υγείας. Μάθαμε δύσκολα θα γίνει. Με τον Μπεντόγια είναι διαφορετικό το θέμα. Θα μιλήσουμε με τους ιατρούς και με τον ποδοσφαιριστή».

Που θα αγωνιστεί η ομάδα στα πρώτα ευρωπαϊκά
«Στην ΑΕΚ Αρένα. Ευχαριστούμε την ΑΕΚ που ήταν πολύ συνεργάσιμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα