Καταδίωξη για ναρκωτικά και ρίψη πυροβολισμών στα Λάτσια

Επεισοδιακή καταδίωξη και ρίψη πυροβολισμών σημειώθηκε χθες βράδυ στα Λάτσια, στη Λευκωσία.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κατά την καταδίωξη συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για αυτόφωρα αδικήματα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά 3,5 κιλά κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, έθεσαν υπό παρακολούθηση 27χρονο σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού γύρω στις

20:30. Σε κάποια στιγμή τα μέλη του Σώματος έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο, αυτός αρνήθηκε και επιχείρησε να διαφύγει.

Ακολούθησε επεισοδιακή καταδίωξη, κατά την οποία έγινε ρίψη πυροβολισμών στα ελαστικά της μοτοσυκλέτας, ώστε να ακινητοποιηθεί.

Στο μεταξύ, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και ακολουθούσε τη μοτοσυκλέτα ακινητοποιήθηκε, αφού πρώτα συγκρούστηκε με περιπολικό της αστυνομίας.

Στην κατοχή του 27χρονου ανεβρέθηκε σε τσάντα ώμου ποσότητα κάνναβης 3 κιλών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε συσκευασία με μισό κιλό κάνναβης.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Πηγή: KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα