Κατά διαστήματα συννεφιά με μεμονωμένες καταιγίδες

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη .

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος αλλά αργότερα θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι

θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και αργότερα ασθενείς 3 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα τοπικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό γύρω στους 16 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις απογευματινές ώρες θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ. και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά .

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με νεφώσεις κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα .

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά τις απογευματινές ώρες θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα