Καλοκαιρινή εμφάνιση απο Dior

«Είναι κομψά, γοητεύουν, χαλαρώνουν και δεν φεύγουν από τη μόδα. Δεν τα βαριέμαι ποτέ!»
Christian Dior

Σαν μια έκρηξη από φυσαλίδες, το εμβληματικό μοτίβο των πουά εμπλουτίζει με τη σπιρτάδα του τη συλλογή μακιγιάζ του Dior για το Καλοκαίρι 2016.

Αυτή η στιλιστική πρόταση που χαρακτηρίζει και τις συσκευασίες της περιορισμένης έκδοσης της

συλλογής, σηματοδοτεί για τον Peter Philips, διευθυντή Δημιουργικού και Εικόνας του μακιγιάζ Dior, μια εποχή πολυτελούς ομορφιάς, όπου οι τόνοι της άμμου και οι γαλακτερές αποχρώσεις αναμιγνύονται με τη ζωντάνια μιας ζωηρόχρωμης παλέτας. Απολαύστε τη βελούδινη ροζ σειρά, που θυμίζει καλοκαιρινό smoothie, αφεθείτε στις δονήσεις των φλογερών μπρονζέ, παραδοθείτε στον πειρασμό του βαθύ μπλε της Μεσογείου…
Τέλος, διασκεδάστε με το νέο μανικιούρ-κομφετί, που αναζητά την αντίθεση ανάμεσα στο ροζ και στο χρώμα της λεβάντας, σαν ένα πρελούδιο στο καλοκαίρι.

I

BAISERS LACTES
ΓΑΛΑΚΤΕΡΑ ΦΙΛΙΑ

II

PLEIN AIR
ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ

III

AU RYTHME DES POLKA DOTS
ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΠΟΥΑ

IV

DES POIS JUSQU’AU BOUT DES ONGLES
ΠΟΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ

V

LE GLAMOUR A LA PLAGE
ΛΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

VI

REGARD SOLARISE
ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ

VII

SECRET DE BACKSTAGE
ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

I

BAISERS LACTES
ΓΑΛΑΚΤΕΡΑ ΦΙΛΙΑ

Πλούσια, λαμπερά κι ελαφρώς υγρά χείλη σε παστέλ αποχρώσεις, λες κι έχουν μόλις… καταδυθεί σε ένα λαχταριστό μιλκσέικ. Χωρίς συμβιβασμούς στο κράτημα, αυτό το πρώτο γαλάκτωμα χειλιών DIOR ADDICT MILKY TINT, φροντίζει τα χείλη σαν ένα αναζωογονητικό λουτρό απαλότητας και υγρασίας. Είναι μια μικρή έκρηξη φρεσκάδας που κυκλοφορεί σε 6 αποχρώσεις με ανανεωτικό wet-look εφέ.

DIOR ADDICT MILKY TINT: 026 MILKY PEARL, 126 MILKY PURE, 156 MILKY PASTEL, 286 MILKY PLUM, 356 MILKY PEACH, 376 MILKY POP

II

PLEIN AIR
ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ

Τέλεια λάμψη με πολύ εύκολη εφαρμογή στην επιδερμίδα. Υφή με μια ανάσα φρέσκου αέρα, εμπλουτισμένη με φως, σε μια παλέτα από ηλιόλουστες, ελαφρά ιριδίζουσες αποχρώσεις. Σε απόλυτη αρμονία με την εποχή, το DIORSKIN NUDE AIR GLOW POWDER αναδεικνύει τη φυσική, υγιή λάμψη κάθε γυναίκας και προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας της. Κάθε πέρασμα με το πινέλο αναγεννά τη λάμψη της επιδερμίδας και χάρη στην ελαφριά σαν καλοκαιρινή αύρα υφή, η επιδερμίδα αναπνέει όλη μέρα.

DIORSKIN NUDE AIR GLOW POWDER: 001 FRESH TAN, 002 FRESH LIGHT, 003 WARM TAN, 004 WARM LIGHT

Τονίστε, διορθώστε και αναζωογονήστε την καλοκαιρινή σας λάμψη, επιτρέποντας ταυτόχρονα στην επιδερμίδα σας να αναπνέει. Η ιδιαίτερα φίνα και απαλή, αέρινη πούδρα στο DIORSKIN NUDE AIR SUMMER GLOW τυλίγει την επιδερμίδα με ένα αόρατο πέπλο, απαλά φωτεινό σαν κεχριμπάρι. Οι αισθησιακές, περλέ χρωστικές αναμιγνύονται με τα χρώματα του χαλκού, ώστε να αντανακλάται καλύτερα η λάμψη της μαυρισμένης από τον ήλιο επιδερμίδας. Το πινέλο kabuki γλιστρά στο πρόσωπο, το ντεκολτέ και τους ώμους, δίνοντας μια αισθησιακή νότα που αναδεικνύει το μαυρισμένο δέρμα.

DIORSKIN NUDE AIR SUMMER GLOW: 001

III

AU RYTHME DES POLKA DOTS
ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΠΟΥΑ

Πάνω από τα θρυλικά 5 COULEURS φυσά ένας άνεμος ελευθερίας, που χορεύει στο ρυθμό των πουά. Οι δύο καλοκαιρινές αρμονίες της περιορισμένης έκδοσης της συλλογής συνδυάζουν τους τόνους της άμμου ή του μπρούντζου, με ζωηρά χρώματα που συγχρονίζονται με τα αντίστοιχα πουά σετ. Στην ηλιόλουστη αύρα της παλέτας Bain de Mer βασιλεύει η χαρά. Σαν μια αυθεντική ποπ συνήθεια που αποτυπώνεται σε μια πλούσια σταγόνα από γαλάζιο, το οποίο εξελίσσεται σε ένα αισθησιακό κοραλλί, ένα σούπερ-σικ “γυμνό” και μια ροζ ώχρα, έτοιμα να λιώσουν πάνω στην επιδερμίδα. Αμμόλοφοι, ο ήλιος που κοκκινίζει πριν τη δύση και η επιδερμίδα που αποκτά σταδιακά καλοκαιρινή λάμψη… Στο χορό μπαίνουν και τα μάτια με το Escapade, κλέβοντας τα χρώματα - κόκκινα, μπρονζέ, ροζ και μπεζ - ενός αλησμόνητου καλοκαιριού.

5 COULEURS POLKA DOTS: 366 BAIN DE MER, 536 ESCAPADE

IV

DES POIS JUSQU’AU BOUT DES ONGLES
ΠΟΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ

Θέλετε να ζωντανέψετε τα νύχια σας με τη γοητεία των πουά? Τα σετ DIOR VERNIS με το Dotting Tool – τα μίνι αντικείμενα πόθου της φετινής καλοκαιρινής συλλογής- κλείνουν το μάτι στο κλασικό μανικιούρ. Πρώτα, περάστε μια στρώση από το βερνίκι. Μετά, βυθίστε το Dotting Tool στο δεύτερο βερνίκι του σετ και φτιάξτε πουά σε ότι μέγεθος θέλετε για να δημιουργήσετε ένα τζαζ αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητά σας.
Οι συνδυασμοί των χρωμάτων που σχεδίασε ο Peter Philips δημιουργούν τολμηρές αντιθέσεις, ανάμεσα στο κερασί και το καρπουζί του Confettis, τo μπλε-αζούρ και το “γυμνό” μπεζ του Pastilles ή το ροζ της αζαλέας και το μοβ της λεβάντας του Plumetis.

POLKA DOTS – COLOUR &DOTS MANICURE KIT: 001 PASTILLES, 002 CONFETIS, 003 PLUMETIS

V

LE GLAMOUR A LA PLAGE
ΛΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Το DIOR ADDICT LIPSTICK, το πιο μοντέρνο από τα κραγιόν του Dior, απογειώνεται κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Ένα εξωστρεφές φούξια, ένα βασικό μπεζ, ένα τολμηρό ροζ και ένα ηλιόλουστο ροδακινί, σηματοδοτούνται από το θρυλικό μονόγραμμα CD και από ένα διάφανο ζελ για ένα υπέροχο λαμπερό τελικό αποτέλεσμα. Αυτά τα τέσσερα must-have είναι για γυναίκες που επιθυμούν φωτεινά, εύκολα στην εφαρμογή, σίγουρα χρώματα, τα οποία ενισχύουν τη δύναμη της γοητείας του καλοκαιριού.

DIOR ADDICT LIPSTICK – 533 APPEAL, 581 BEAT, 613 PAUSE, 773 PLAY

VI

REGARD SOLARISE
ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ

Περάστε τα βλέφαρά σας με ένα φιλμ φωτός. Δώστε λάμψη στο βλέμμα σας με χρώματα μπρονζέ ή φωτίστε την γραμμή των βλεφαρίδων με μια γυαλάδα που καθρεπτίζει, στα χρώματα του μελιού. Διαθέσιμο σε δύο απαστράπτουσες συλλεκτικές αποχρώσεις, το υβριδικό ‘γκλος’ ματιών DIOR ADDICT FLUID SHADOW αναθεωρεί τη χρωματική παλέτα του με το χρυσαφένιο Eccentric και το ροζ-μπρονζέ Ecstatic που λιώνουν στην επιδερμίδα και φωτίζουν στη στιγμή τα μάτια.

DIOR ADDICT FLUID SHADOW: 555 ECCENTRIC, 775 ECSTATIC

Κορυφώστε τον μαγνητισμό των ματιών σας με το DIOR ADDICT IT-LINE, που σας καλεί να αποφασίσετε ανάμεσα σε ένα πιο σέξι βλέμμα ή σε μια αυστηρή γραμμή από γαλακτερό μοβ ή απαλό χακί.

DIOR ADDICT IT-LINE: 359 IT-JADE, 959 IT-LILAC

Αυτή η γεμάτη λάμψη, συγκλονιστική, περιορισμένης έκδοσης DIORSHOW ICONIC OVERCURL απλώνει στις βλεφαρίδες ένα υγρό μπρούντζινο χρώμα για μεταλλική λάμψη.

DIORSHOW ICONIC OVERCURL: 662 OVER BRONZE

VII

SECRET DE BACKSTAGE
ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Σχεδιασμένο στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας του Dior, το EYE REVIVER εμφανίζεται σε μια λαμπερή παλέτα, ειδικά για τις καλοκαιρινές μέρες. Φοριέται το ίδιο άνετα είτε στη ζεστή ατμόσφαιρα της πόλης είτε κάτω από τον ήλιο της εξοχής. Είναι ένα βασικό primer με 3 ήσυχες αποχρώσεις, ένα καφέ λάινερ και ένα πολύπλευρο ροζ, για να φωτίζει το βλέμμα και να δημιουργεί το look που θέλουμε, από το πιο φυσικό ως το πιο εξεζητημένο.

EYE REVIVER: 002

Keywords
Τυχαία Θέματα