Και οι εννέα παίκτες της Ρεάλ προκρίθηκαν στους "16"!

Οι Ισπανοί φίλαθλοι είναι φυσικό να είναι ευχαριστημένοι με την πρόκριση της εθνικής ομάδας της χώρας τους στους «16» του EURO 2016.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, έχουν ακόμη ένα λόγο για να είναι ευχαριστημένοι, καθώς και οι εννέα παίκτες της «βασίλισσας» που μετέχουν στη διοργάνωση συνεχίζουν στα «νοκ άουτ» παιχνίδια του τουρνουά. Το συγκεκριμένο στοιχείο τονίζεται σε σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα των πρωταθλητών

Ευρώπης και μάλιστα γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι οι Γκάρεθ Μπέιλ και Άλβαρο Μοράτα τελείωσαν τη φάση των ομίλων στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε δύο γκολ στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία, ενώ και ο Λούκα Μόντριτς «βρήκε δίχτυα» στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Τουρκία.

Οι εννέα παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που συνεχίζουν στους «16» του EURO 2016 είναι οι Ισπανοί Σέρχιο Ράμος, Άλβαρο Μοράτα και Λούκας Βάθκεθ, οι Κροάτες Λούκα Μόντριτς και Ματέο Κόβατσιτς, οι Πορτογάλοι Κριστιάνο Ρονάλντο και Πέπε, ο Ουαλός Γκάρεθ Μπέιλ και ο Γερμανός Τόνι Κρόος.

Keywords
Τυχαία Θέματα