Τρίκαλα: Πάνω από 135 οι αιτήσεις για τις 39 θέσεις καθαριότητας στο Νοσοκομείο

21:45 23/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σχεδόν τετραπλάσιος είναι ο αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για την προκήρυξη των 39 θέσεων, με ατομικές συμβάσεις, στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Μέχρι σήμερα, τελευταία ημέρα της δεκαήμερης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων της σχετικής προκήρυξης, περισσότεροι από 135 ενδιαφερόμενοι υπέβαλλαν τα σχετικά δικαιολογητικά, ενώ ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί δεδομένου ότι δίνεται η δυνατότητας αποστολής αίτησης μέσω Ταχυδρομείου. Οι 39 προσληφθέντες θα υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με προβλεπόμενο ωράριο (βάσει κάθε σύμβασης) 8ωρο, 6ωρο ή 5ωρο,

ανάλογα με τις ανάγκες καθαριότητας που καθορίζονται στα Τμήματα ή τις Κλινικές του νοσηλευτικού ιδρύματος. Η αρχική, δε, εκτίμηση της Διοίκησης του Νοσοκομείου είναι ότι η συνολική δαπάνη για τις υπηρεσίες καθαριότητας θα μειωθεί τουλάχιστον κατά 15.000 ευρώ σε σύγκριση με το κόστος του ιδιώτη-εργολάβου που αναλάμβανε τα τελευταία χρόνια τον συγκεκριμένο τομέα. Ισχυρό κριτήριο μοριοδότησης των ενδιαφερομένων είναι η προϋπηρεσία στην καθαριότητα του τομέα Υγείας, ενώ η εξέταση των αιτήσεων και δικαιολογητικών των υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή που ορίσθηκε από τη Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος. Μοναδική, ωστόσο, εκκρεμότητα, διοικητικής φύσεως, παραμένει ο καθορισμός του σχετικού κωδικού από τον οποίο θα αντλείται το σύνολο του προβλεπόμενου ποσού πληρωμής των εργαζομένων που θα προσληφθούν, με λήξη της σύμβασης στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα