Η Ρώμη πάντα θα εμπνέει τη Μπαρτσελόνα (το πρόγραμμα)

Στο «Ολίμπικο», όπου το 2009 κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης παίζει απόψε η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρόμα. Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Άρσεναλ το ζευγάρι από τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Τσέλσι μέσα στα πολλά προβλήματά της υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.


Οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν τους «τζιαλορόσι» και επισκέπτονται τη Ρώμη που πάντοτε θα τους εμπνέει και θα τους θυμίζει ευτυχείς στιγμές, αφού το 2009, στο γήπεδο όπου θα βρεθούν σήμερα οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε, ο

σύλλογος είχε κατακτήσει το πολυτιμότερο τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο, επικρατώντας 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με ή χωρίς Μέσι (όσον αφορά το αρχικό σχήμα) η Μπαρτσελόνα είναι το απόλυτο φαβορί, όπως ανέφερε ο Ρούντι Γκαρσία, με τους Καταλανούς να προέρχονται από σωστότατη αντίδραση και επίκράτηση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρωτάθλημα.

Πέρα από το ματς στην Αιώνια πόλη, τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι αυτά του ζευγαριού από τον όμιλο του Ολυμπιακού, Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Άρσεναλ, αλλά και το Τσέλσι - Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι «μπλε».

Οι μεν «κανονιέρηδες» έχουν ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ με τον Αρσέν Βενγκέρ να ανακοινώνει τα άσχημα μαντάτα της απουσίας του Τζακ Γουίλσιρ για επιπλέον τρεις μήνες, τη στιγμή που ο προπονητής των Κροατών, Ζόραν Μάμιτς υποστήριξε ότι η ομάδα του θέλει να κάνει κάτι καλό στην πρεμιέρα, αλλά είναι δύσκολο να βρει κανείς αδύναμο σημείο στους Λονδρέζους.

Οι δε Πρωταθλητές Αγγλίας φιλοξενούν τους Ισραηλινούς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ισχυρίζεται συνεχώς ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, δεν έχει ανάγκη από κατάθεση αποδείξεων για τις προπονητικές του ικανότητες και δεν βρίσκεται σε κίνδυνο το μέλλον του στον πάγκο της Τσέλσι. Οι «μπλε» έχουν μόλις μια νίκη έπειτα από πέντε ματς πρωταθλήματος στην Πρέμιερ Λιγκ, χάνουν το τρένο της διεκδίκησης του τίτλου, υπάρχει γκρίνια, υπάρχουν θέματα στο εσωτερικό του συλλόγου και δεν αποκλείεται σήμερα να ... πληρώσουν ορισμένοι το μάρμαρο της εικόνας που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής η ομάδα.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν που κατάφερε μέσω των προκριματικών γύρων της διοργάνωσης να βρεθεί στη φάση των ομίλων υποδέχεται τη Μπάτε Μπορίσοφ, ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο κοντράρεται με τον καλό του φίλο, Αντρές Βίλας - Μπόας, στο ματς της Βαλένθια με τη Ζενίτ, με τις «νυχτερίδες» να έχουν μια νίκη σε τρία ματς πρωταθλήματος και τους Ρώσους να ψάχνουν από τώρα τον επόμενο προπονητή τους, αφού ο Πορτογάλος δεδομένα θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν.

Στο Κίεβο από την τοπική Ντιναμό φιλοξενείται απόψε η Πόρτο, ενώ η πρωτάρα Γάνδη από το Βέλγιο γιορτάζει τη συμμετοχή της στους χρυσοφόρους ομίλους και αντιμετωπίζει τη Λιόν.



Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Ρόμα - Μπαρτσελόνα

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπάτε Μπορίσοφ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Άρσεναλ

Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου

Τσέλσι - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ντιναμό Κιέβου - Πόρτο

Γάνδη - Λιόν

Βαλένθια - Ζενίτ

Keywords
Τυχαία Θέματα